Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 16:47

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Χωρίς περιθώρια στη Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον

Την 8η ήττα σε εννέα παιχνίδια γνώρισε το περασμένο Σάββατο ο Μιλτιάδης με 0-3 από τον Α.Ο. Φαραί και παραμένει στην τελευταία θέση της Α’ τοπικής.

Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας είναι η μοναδική που αγνοεί τη νίκη, έχοντας μόλις ένα βαθμό (1-1 με την Ομόνοια την 4η αγωνιστική) και πλέον κάθε παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού. Με αυτό το σκεπτικό θα μεταβεί την Κυριακή στη Σπερχογεία για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Ο Τάκης Κάππος παραδέχεται ότι: “Τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ. Πρέπει να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια για να πάρουμε βαθμούς και το Γενάρη να γίνουν κάποιες μεταγραφές, προκειμένου να έχουμε περισσότερες πιθανότητες για την παραμονή. Θα παλέψουμε για το καλύτερο στη Σπερχογεία”. Ο προπονητής του Μιλτιάδη εκτιμά ακόμα ότι το 0-3 στο προηγούμενο ματς, δεν μαρτυρά την εικόνα του αγώνα, μιας και η ομάδα του προσπάθησε και δέχτηκε τα γκολ στο τέλος των δύο ημιχρόνων.

Για το μεθαυριανό παιχνίδι, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Δημήτρη Κουτίβα που έχει χάσει τα δύο τελευταία ματς λόγω τραυματισμού.