Σάββατο, 02 Δεκέμβριος 2017 11:16

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Δοκιμασίες για Πάμισο και Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον

 

Με δύσκολα εκτός έδρας ματς για τους πρωτοπόρους αλλά και σημαντικά παιχνίδια για την παραμονή συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής ο πρωτοπόρος Πάμισος θα φιλοξενηθεί από τον ΑΟ Φαραί με στόχο να πετύχει μια ακόμη νίκη και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι “πράσινοι” έχουν 8 νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τώρα ενώ έχουν κερδίσει όλα τα ματς που έχουν δώσει μακρυά από την Μεσσήνη. Ο ΑΟ Φαραί από την άλλη την περασμένη αγωνιστική πέτυχε εκτός έδρας νίκη με το εντυπωσιακό 3-0 επί του Μιλτιάδη και θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με τον Πάμισο.

Ο δεύτερος στην βαθμολογία Πανθουριακός θα φιλοξενηθεί από τον ΑΟ Διαβολιτσίου, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής. Η ομάδα της Θουρίας είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Πάμισο, μετρά οκτώ συνεχόμενες νίκες και θα προσπαθήσει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της. Απέναντι της βέβαια θα βρει μια ομάδα που εντυπωσιάζει φέτος, καθώς το Διαβολίτσι βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και γνώρισε την πρώτη του ήττα μόλις την περασμένη αγωνιστική, από τον Πάμισο στην Μεσσήνη με γκολ στο 89’.

Ο τρίτος Απόλλωνας Καλαμάτας (20 βαθμοί) θα υποδεχθεί τον Εθνικό Μελιγαλά και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη του ήττα από τον Τέλλο Αγρα.

Τριφυλιακό ντέρμπι στην Κυπαρισσία

Στην Κυπαρισσία θα διεξαχθεί αύριο ένα παραδοσιακό ντέρμπι του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου καθώς ο τοπικός ΑΟΚ θα υποδεχθεί την Εράνη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία μετρώντας 4 νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς ενώ η Εράνη είναι στην μέση της βαθμολογίας έχοντας βγάλει ωστόσο εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς της Αναγέννησης με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας καθώς οι δύο ομάδες ψάχνουν για βαθμούς στην μάχη που δίνουν για παραμονή. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση έχοντας από 4 βαθμούς.

Στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” η Ομόνοια θα υποδεχθεί τον Τέλλο Αγρα σε ένα ματς που παρουσιάζει ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες. Η Ομόνοια θέλει τους βαθμούς για να απομακρυνθεί και άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού και ο Τέλλος Αγρας ψάχνει ένα σερί νικών για να πλησιάσει το γκρουπ των πρωτοπόρων.

Στο Ασπρόχωμα η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί την Ανδρούσα με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Τέλος, στην Σπερχογεία η τοπική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον ουραγό Μιλτιάδη που είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει γευθεί ακόμη τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Σάββατο

Ασπρόχωμα – Ανδρούσα

Γήπεδο Ασπροχώματος, 3 μ.μ.

Νίκας, Τσουλάκος, Κομπιλίρης

Απόλλωνας Καλαμάτας – Εθνικός Μελιγαλά

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 3 μ.μ.

Ψηλοπαναγιώτης, Σταυρόπουλος, Τσοπανάκης

Α.Ο. Φαραί – Πάμισος

Γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, 6 μ.μ.

Πλακογιάννης, Σκόρδος, Γεωργαντάς

 

Κυριακή

Αναγέννηση Παραλίας – Ολυμπιακός Καλαμάτας

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 12.30 μ.μ.

Νικολόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσίρμπας

Ομόνοια – Τέλλος Αγρας

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 3 μ.μ.

Μπλάνας, Αδαμόπουλος, Καυκάς

Διαβολίτσι – Πανθουριακός

Γήπεδο Διαβολιτσίου, 3 μ.μ.

Καρβούνης, Σταυρόπουλος, Κασκάνης

Κυπαρισσία – Εράνη

Γήπεδο Κυπαρισσίας, 3 μ.μ.

Αλεξέας, Παναγιωτόπουλος, Βρυώνης

Σπερχογεία – Μιλτιάδης

Γήπεδο “Π. Γεωργανας”, 3 μ.μ.

Ρέκκας, Τσουκάλη, Τσοπανάκης

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 9 αγώνες)

1. Πάμισος 29-7 25

2. Πανθουριακός 21-4 24

3. Απόλλωνας Καλαμάτας 20-6 20

4. Διαβολίτσι 10-5 18

5. Κυπαρισσία 18-8 17

-. Ανδρούσα 11-8 17

7. Τέλλος Αγρας 17-10 16

8. Εθνικός Μελιγαλά 10-6 14

9. Εράνη 18-15 13

10. Α.Ο. Φαραί 7-5 9

11. Σπερχογεία 6-11 8

12. Ομόνοια 13-14 7

13. Ασπρόχωμα 7-20 5

14. Αναγέννηση Παραλίας 5-30 4

-. Ολυμπιακός Καλαμάτας 1-27 4

 16. Μιλτιάδης 7-24 1