Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 19:53

Μικτές Μεσσηνίας: Οι νέοι νίκησαν 5-0 στην Τρίπολη, έχασαν 2-1 οι παίδες

Γράφτηκε από τον
Μικτές Μεσσηνίας: Οι νέοι νίκησαν 5-0 στην Τρίπολη, έχασαν 2-1 οι παίδες

Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικτές ομάδες της Μεσσηνίας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Φιλικών, όμως οι νέοι πανηγύρισαν τη νίκη με το επιβλητικό 5-0 απέναντι στη Αρκαδία.


Αντίθετα οι παίδες, με εχθρική διαιτησία, γνώρισαν την ήττα με τέρματα που δέχτηκαν στις καθυστερήσεις (κρατήθηκαν χωρίς λόγο) των ημιχρόνων.

ΠΑΙΔΕΣ

Η ομάδα παίδων του νομού μας είχε αρκετά καλή παρουσία στο παιχνίδι, πήρε προβάδισμα στο 10ό λεπτό και με λίγη προσοχή στην τελική προσπάθεια σε κάποιες φάσεις που δημιούργησαν οι παίκτες της θα μπορούσε να έχει βάλει και άλλα γκολ.
Ο διαιτητής του αγώνα Χρ. Βεργέτης χωρίς λόγο κράτησε καθυστερήσεις και στα δύο ημίχρονα με αποτέλεσμα η ομάδα της Αρκαδίας να βάλει δύο γκολ και να πάρει τη νίκη. Επίσης άφησε το σκληρό παιχνίδι από πλευράς γηπεδούχων και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι Συρμπόπουλος (στο κεφάλι), Τσιλιγωνέας (στο πόδι) με τον δεύτερο να αποχωρήσει από το παιχνίδι.
Το σκορ άνοιξε στο 10' ο Σαρδέλης με πλασέ αξιοποιώντας τη σέντρα του Αντεμάι και 0-1. Στο 42' ο Γλέζος και στο 83' ο Πολυμενάκος έβαλαν τα δύο γκολ και έδωσαν τη νίκη στην Αρκαδία.
Ο Σαρδέλης έχασε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ενώ στο 50' ο Τσιλιγωνέας με σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι.
Διαιτητές ήταν οι Χρήστος Βεργέτης, Κώστας Γιαννόπουλος, Ιωσήφ Νίκα από την ΕΠΣ Αρκαδίας.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Κατσίρας, Συρμπόπουλος, Τσιλιγωνέας (55' λ.τρ. Τριανταφυλλάκης), Μπούνας, Πετράκος, Μπάκας (41' Αθανασόπουλος),  Καραχάλιος, Πετρόπουλος, Αντεμάϊ, Σαρδέλης (61' Μιχαλέας), Παπαθεοδωρίδης.

ΝΕΟΙ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα νέων της Μεσσηνίας και έφτασε στη νίκη επί της Αρκαδίας με το επιβλητικό 5-0.
Με τη νίκη αυτή η Μεσσηνιακή ομάδα διατηρήθηκε στην πρώτη θέση αφήνοντας πίσω της τη μικτή της Κορίνθου με 2 πόντους.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5' ο Παπαγιανέας με σουτ. Στο 18' ύστερα κόρνερ του Μάλαμα, ο Σταματόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο 38' με μακρινό σουτ σχεδόν από 30 μέτρα, ο Παπαγιαννέας έκανε το 0-3. Στο 54' και πάλι ο Σταματόπουλος με σουτ αυτή τη φορά σημείωσε το 0-4. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 70' ο Λάγιος με σουτ.
Η μικτή Μεσσηνίας είχε και δοκάρι (οριζόντιο) με τον Βέλμαχο σε σουτ που επιχείρησε στο 40'.
Διαιτητές ήταν οι Κώστας Γιαννόπουλος, Χρήστος Βεργέτης Ιωσήφ Νίκα από την ΕΠΣ Αρκαδίας.
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Εξαρχάκος, Γιαννής (66' Πανταζόπουλος), Τζανετάκης, Καλύβας, Δούβας, Μάλαμας, Παπαδόπουλος (55' Παπαθεοδώρου), Βέλμαχος, Λάγιος, Παπαγιαννέας, Σταματόπουλος (60' Δρογγίτης).

Αποτελέσματα - βαθμολογίες

Μετά τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα παίδων η Λακωνία βρίσκεται στην πρώτη θέση και στο πρωτάθλημα νέων η Μεσσηνία, που έχουν από 10 βαθμούς.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής σε παίδες και νέους στον 9ο όμιλο, καθώς και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

ΠΑΙΔΕΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(5η αγωνιστική)
Λακωνία - Κορινθία    2-1
Αρκαδία - Μεσσηνία    2-1
Ρεπό: Αργολίδα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. Λακωνία 6-3    10
2. Αργολίδα 7-5 7
-. Αρκαδία 10-8    7
4. Μεσσηνία 7-6 4
5. Κορινθία 7-15 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου)
Αργολίδα - Κορινθία
Λακωνία - Μεσσηνία
Ρεπό: Αρκαδία

ΝΕΟΙ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(5η αγωνιστική)
Λακωνία - Κορινθία
Αρκαδίας - Μεσσηνία
Ρεπό: Αργολίδα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. Μεσσηνία 11-1 10
2. Κορινθία 6-3    8
3. Αργολίδα 6-8 6
4. Λακωνία 7-7    4
5. Αρκαδία 4-15 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου)
Αργολίδα - Κορινθία
Λακωνία - Μεσσηνία
Ρεπό: Αρκαδία