Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 10:56

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Να συνεχίσει το εντός έδρας σερί της με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα έχει πληρώσει μέχρι τώρα τις πολλές εκτός έδρας ισοπαλίες, ωστόσο στην έδρα της είναι αξιόπιστη μετρώντας 3 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Η διατήρηση του απόλυτου των βαθμών στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα είναι λοιπόν και σήμερα Κυριακή (3 μ.μ.) ο μοναδικός στόχος των “μελανόλευκων” στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναρκαδικό που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Η Καλαμάτα θέλει το τρίποντο ώστε να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή καθώς μετά τις εφτά πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς, πίσω από τον δεύτερο Αστέρα Βλαχιώτη που έχει 15 και τον πρωτοπόρο Αστέρα Αμαλιάδας που έχει 16 βαθμούς.

Στο σημερινό ματς η Καλαμάτα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά πλήρης καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών – τιμωριών και έτσι ο Νίκος Ζαλίκας θα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά την συγκρότηση της αρχικής 11άδας.

Οπως συνηθίζει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η Καλαμάτα θα επιδιώξει να πιέσει από το ξεκίνημα του αγώνα και να πάρει από νωρίς προβάδισμα στο σκορ απέναντι σε ένα Παναρκαδικό ο οποίος φέτος παρουσιάζει μέτρια εικόνα και βρίσκεται στην 8η θέση με 9 βαθμούς. Εκτός έδρας οι Αρκάδες έχουν κερδίσει τον Πανηλειακό και το Λεωνίδιο και έχουν χάσει από Διαγόρα Βραχνέικων και Βάρδα.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Μεσσηνιακού. Για την δυτική εξέδρα (πίσω από το τέρμα) θα κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ για την νότια εξέδρα θα κοστίζουν 10 ευρώ για την θύρα των επισήμων και 7 ευρώ για τις υπόλοιπες θέσεις.