Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 13:01

ΑΧΑΪΚΗ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-1: “Αλωσε” την Κάτω Αχαγιά με Γιαννόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Μετά το Λεωνίδιο (0-2), ο Τσικλητήρας έφυγε νικητής και από την Κάτω Αχαγιά (0-1).

Αυτή τη φορά βέβαια το διπλό έχει μεγαλύτερη αξία, καθώς αντίπαλος ήταν η αήττητη μέχρι χθες στην έδρα της Αχαϊκή, η οποία φιγουράριζε στην 5η θέση του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Οι γηπεδούχοι μετρούσαν μάλιστα το απόλυτο (3 στα 3) στο γήπεδό τους, αλλά ο Τσικλητήρας εκτός έδρας...έχει τον τρόπο και πλέον απέχει μόλις ένα βαθμό από την 7η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή.

Η καλή μέρα για την ομάδα της Πύλου φάνηκε από την αρχή, μιας και στο 6’ ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα. Το 0-1 έδωσε έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, που είχαν κλείσει καλά τους χώρους και ήταν πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα. Η Αχαϊκή είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά με εξαίρεση δύο σουτ του Σωτηρόπουλου στο 25’ και του Καραγιάννη στο 29’ που απέκρουσε ο Κόκκαλης, δεν απειλούσε. Αντίθετα η Πύλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τερματά της στο 45’, όταν ο Γεωργιόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Δρακόπουλο κια πλάσαρε άουτ. Ο ίδιος παίκτης έχασε παρόμοια ευκαιρία και στο δεύτερο ημίχρονο για το 0-2. το ίδιο και ο Γεωργιάδης. Ο Τσικλητήρας δεν βρήκε το δεύτερο γκολ που θα έδιωχνε οριστικά το άγχος, αλλά κράτησε το μηδέν και πανηγύρισε δίκαια τη δεύτερη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Γερασιμόπουλος (63’ Χαρίζι), Στεφανόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Καραγιάννης, Αποστολόπουλος, Αλμπάνης (46’ Μπίτρας), Κωνσταντινίδης (77’ Νικολόπουλος), Αντωνόπουλος (77’ Σταυρόπουλος).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κόκκαλης, Σβίγκος (55’ Αμπραχαμιάν), Γεωργιάδης, Σεντεμέντες, Ακασοιύ, Τσάτσος, Ρήγας, Γιαννόπουλος, Πύλιος (72’ Οντσβίνγκ) Γεωργιόπουλος, (84’ Μάραντος) Κωστόπουλος (75’ Χατζηστάμου).