Τετάρτη, 27 Νοέμβριος 2013 20:37

Με καλή ψυχολογία στην Τρίπολη ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Με καλή ψυχολογία ξεκίνησε σήμερα ο Μεσσηνιακός την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναρκαδικό.
Η νίκη επί της Κορίνθου επανέφερε την αισιοδοξία στην ομάδα, ενώ βαθμολογικά την έφερε και σε απόσταση βολής (ένα βαθμό) από την ζώνη του υποβιβασμού.


Οι «πράσινοι» λοιπόν αντιμετωπίζουν με περισσότερη ηρεμία την συνέχεια. Υπάρχουν τρία ματς μέσα στον Δεκέμβριο όπου είναι στο χέρι τους να δείξουν το καλό πρόσωπο του αγώνα με την Κόρινθο και να βελτιώσουν και άλλο την βαθμολογική τους θέση. Μετά το ματς της Κυριακής στην Τρίπολη, υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αχαίας και το 2013 θα ολοκληρωθεί για τον Μεσσηνιακό στην Αμαλιάδα όπου θα φιλοξενηθεί από τον ουραγό της βαθμολογίας Αστέρα.
Τα αγωνιστικά νέα είναι ευχάριστα αφού επιστρέφει ο Μπιμπίρης, οι Ταχματζίδης και Τσουλάκος είναι καλά ενώ ενδέχεται να προλάβει το Κυριακάτικο ματς και ο Βασίλης Μπεγέτης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ενώ η αυριανή θα γίνει στο γήπεδο του Ασπροχώματος.