Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 15:48

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-0: Σούπερ ο ΑΟΔ έπιασε τριάδα με Κουλόπουλο!

Γράφτηκε από τον

Την πιο σπουδαία νίκη της φετινής σεζόν πέτυχε χθες το Διαβολίτσι που κέρδισε με 1-0 τον Πανθουριακό.

“Χρυσός” σκόρερ της ομάδας του Κώστα Παλαμάρα ήταν ο Βαγγέλης Κουλόπουλος στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου. Ετσι ο ΑΟΔ συνέχισε την εκπληκτική του πορεία από την αρχή της χρονιάς και φιγουράρει μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά από το ένα τρίτο του πρωταθλήματος.

Παράλληλα το Διαβολίτσι με τη νίκη του έδωσε την ευκαιρία στον Πάμισο να βρεθεί στο +4 από την ομάδα της Θουρίας για πρώτη φορά φέτος.

Ο Πανθουριακός πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και για ένα τόσο κρίσιμο και δύσκολο ματς, φάνηκε απροετοίμαστος.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 350 θεατές που πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη του ΑΟΔ.

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους.

Στο 30’ το σουτ του Χελά απέκρουσε λίγο πριν τη γραμμή ο Μπαλόπουλος και στη συνέχεια το νέο σουτ του Μουστάκα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 55’ το μοναδικό γκολ

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55’ όταν μετά από δυνατό βολέ του Κωνσταντακόπουλου, ο Τσουκαλάς πήρε την κεφαλιά για τον Κουλόπουλο, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Σταθά και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια ο Πανθουριακός πίεσε για την ισοφάριση όχι όμως με ορθόδοξο τρόπο...

Φωνές για πέναλτι...

Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για πέναλτι για χέρι του Μπαλόπουλου σε σουτ του Πανταζή, ενώ πέναλτι ζήτησε και το Διαβολίτσι στο 82’ σε ανατροπή του Τσουκαλά (δέχθηκε κίτρινη κάρτα για θέατρο).

Στο 94’ η ομάδα της Θουρίας διαμαρτυρήθηκε για νέο πέναλτι όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Κλουβάτος έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Κρεμύδα.

Παράλληλα οι άνθρωποι του ΑΟΔ θεώρησαν υπερβολικά τα 10 λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε ο κ. Καρβούνης.

Βοηθοί του Καρβούνη ήταν οι Σταυρόπουλος και Κασκάνης.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μπαλόπουλος, Παπαγεωργίου, Κουλόπουλος (88’ Βουρνάς), Εμμανουήλ, Μαυροειδάκος, Ηλιόπουλος, Κρεμύδας, Ζάκκας (80’ Βορίλας), Τσώνης (84’ Ντουμάνι), Τσουκαλάς (75’ Παπαδόγιαννης).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Γ. Τρίψας (75’ λ. τρ. Σεφεράσι), Μουλιάτος (65’ Βυζάς), Οδεμισιωτής (46’ Παντσιώτης), Κλουβάτος, Αργυρόπουλος, Μουστάκας, Πανταζής, Δρογγίτης (65’ Κουρούπης), Χελάς, Μπιτσάνης.