Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 18:46

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-1: Ενα γκολ εκτός είναι... αρκετό

Γράφτηκε από τον
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-1: Ενα γκολ εκτός είναι... αρκετό

 

Μετά την "λευκή" εντός έδρας ισοπαλία με την Κυπαρισσία, η Ανδρούσα επέστρεψε το Σάββατο στις νίκες, επικρατώντας στο Ασπρόχωμα με 1-0 της ομώνυμης ομάδας και πλέον ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και την Κυπαρισσία στην 4η θέση της Α' τοπικής.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ με σέντρα - σουτ του Βασιλογιαννακόπουλου στο 52', με τη μπάλα να παίρνει με τη βοήθεια του αέρα περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα. Αυτό ήταν το τέταρτο φετινό διπλό για την Ανδρούσα, εκ των οποίων τα τρία (με Α.Ο. Φαραί, Αναγέννηση, Ασπρόχωμα) είναι με σκορ 0-1! Το Ασπρόχωμα μετρά 4 σερί ήττες και παραμένει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής

Το ματς διαιτήτευσε ο Νίκας με βοηθούς τους Τσουλάκο και Κομπιλίρη.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Σακκάς, Eυστ. Χρονόπουλος (55' Παχτίτης), Α. Χρονόπουλος (80' Χατζηπαναγιώτης), Θεοδωρόπουλος (46' Κουραμπάς), Παπανικολόπουλος, Γυφτέας, Γ. Σακκάς , Μπεκιάρης (90' Γιαμαρέλος), Α. Ηλιόπουλος Λούτα, Μουράτι.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κακογιάννης, Βαβαρούτσος Τσώνης, Γ. Καλογερόπουλος, Αντ. Καλογερόπουλος, Δασκαλάκης, Βασιλογιαννακόπουλος, Θεοδοσόπουλος (54' Τσέλα), Γεωργιόπουλος (89' Ιμεράσι), Πατσιώτης (70' Μαραγκούλιας).