Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 18:58

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 4-0: Επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές

Γράφτηκε από τον

 

Επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές για την Σπερχογεία που επιβλήθηκε εύκολα με 4-0 του ουραγού Μιλτιάδη.

Οι “Ταύροι” το τελευταίο διάστημα μετρούσαν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες, ενώ στην έδρα τους είχαν να κερδίσουν από την πρεμιέρα και το 1-0 με την Ομόνοια.

Χθες πάντως το έργο τους ήταν εύκολο απέναντι στον αδύναμο Μιλτιάδη, που δείχνει πως δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και παραμένει τελευταίος στη βαθμολογία με μόλις 1 βαθμό σε 10 αγωνιστικές!

Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3’ με κεφαλιά του Μπάλλα ύστερα από σέντρα του Μπαλαούρα.

Στο 1’ πάντως οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Τσούλο να αποκρούει το πλασέ του Αλεξόπουλου σε τετ α τετ.

Το 2-0 έγινε στο 32’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και διαδοχικά σουτ των Χριστόπουλου και Αγγελή που απέκρουσε ο Δημητρακόπουλος, ο Γ. Καραχάλιος έπιασε νέο σουτ με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι στο σώμα του γκολκίπερ Δημητρακόπουλου και να καταλήγει στα δίχτυα.

Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανής, οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη και στο 54’ έγινε το 3-0 όταν μετά από ωραία ενέργεια του Χριστόπουλου και πάσα στον Γ. Καραχάλιο, ο δεύτερος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 4-0 σημειώθηκε στο 75’ ύστερα από σέντρα σουτ του Παπαδημητρίου.

Διαιτητής ήταν ο Ρέκκας, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Τσοπανάκη.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Μπαλαούρας, Δημητρίου, Βεργόπουλος, Δωδεκάτος, Κορομηλάς (60’ Κανελλόπουλος), Μπάλλας (65’ Κώστας), Η. Καραχάλιος, Γ. Καραχάλιος (65’ Μπούνας), Χριστόπουλος (55’ Παπαδημητρίου), Αγγελής.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αυρηλιώνης, Κουτίβας, Γαλάνης, Διαμαντόπουλος, Παυλόγιαννης, Αλεξόπουλος, Βάγγαλης (58’ Πετρόπουλος), Καραμπότσος (65’ Κανελλόπουλος), Λακριντής.