Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 19:31

ΑΙΑΝΤΑΣ – ΜΕΘΩΝΗ 0-2: “Καθάρισε” στο πρώτο μέρος παίρνοντας σπουδαίο διπλό

Γράφτηκε από τον

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αίαντα στο “Π. Μπαχράμης” με σκορ 2-0 πήρε το Σάββατο η Μεθώνη, βελτιώνοντας τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 τοπικής.

Αυτό ήταν το δεύτερο φετινό διπλό για την ομάδα του Βασίλη Κοσυφολόγου, που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Αίαντας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλός και στο δεύτερο που αφυπνίστηκε δεν μπόρεσε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Ετσι γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα και υποχώρησε κι άλλο στη βαθμολογία.

Στο 5’ μετά από απόκρουση του Κολοκάθη, η μπάλα χτύπησε στον Γιάνναρη και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 20’ ύστερα από κόρνερ του Μπάμπαλη ο Καλδής με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 34’ ο Σαμπάνι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-2, σημειώνοντας ένα όμορφο γκολ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιάννη Σακελλαρόπουλου ανέβασε την απόδοση της και έχασε ορισμένες ευκαιρίες. Στο 62’ το σουτ του Μασουρίδη ήταν άστοχο, ενώ στο 65’ ο Κανελλόπουλος είπε “όχι” στο σουτ του Μπάκα. Στο 83’ το δυνατό σουτ του Κωστέα έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Κανελλόπουλος, που είχε κρατήσει το μηδέν και πέντε λεπτά νωρίτερα στην κεφαλιά του Πουλουπάτη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Γιαννόπουλος, με βοηθούς τους Γκούμα και Βρυώνη.

ΑΙΑΝΤΑΣ: Γιακουμής, Καλογερόπουλος, Αδαμόπουλος (35’ λ. τρ. Ακριστινέι), Κολοκάθης, Παπαθεοδωρίδης, Μασουρίδης, Ζαφείρης, Ζαχαριάς (46’ Μπάκας), Παπαγιαννόπουλος (46’ Κωστέας), Κανιώρος (75’ Παυλέας), Πουλουπάτης,

ΜΕΘΩΝΗ: Καννελόπουλος, Μπάλλας, Μπούρδος, Βασιλόπουλος, Μπάμπαλης (90’ Δ. Σαρδέλης), Τ. Σαρδέλης, Σαμπάνι (85’ λ. τρ. Παπαχρονάκης), Κότη, Τσατάς (76’ Σταματελόπουλος), Καλδής, Γιάνναρης (69’ Τρυφωνόπουλος).