Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 14:50

Οδηγός ο Πάμισος στην ...κούρσα της Α’ τοπικής

Γράφτηκε από τον
Οδηγός ο Πάμισος στην  ...κούρσα της Α’ τοπικής

 

Η 10η στροφή στην... κούρσα της Α’ τοπικής έκρυβε παγίδες για τους “μνηστήρες” του τίτλου.

Ο Πάμισος όμως με μία ακόμα φετινή ανατροπή ξεπέρασε και το εμπόδιο του Α.Ο. Φαραί (1-4) και άφησε 4 βαθμούς πίσω τον Πανθουριακό, ο οποίος γνώρισε το Διαβολίτσι την πρώτη εκτός έδρας ήττα (1-0) και δεύτερη στο πρωτάθλημα, ύστερα από αυτή στο ντέρμπι με τους Νησιώτες στην πρεμιέρα.

Ο Πάμισος οδηγεί λοιπόν από το ξεκίνημα την... κούρσα, αλλά για πρώτη φορά ξέφυγε 4 βαθμούς από τον άμεσο ανταγωνιστή του και θέλει να κρατήσει το προβάδισμα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές μέσα στο 2017, όπου θα παίξει κατά σειρά εντός με τη Σπερχογεία και εκτός με τον Απόλλωνα.

Με τους καλαματιανούς θα αναμετρηθεί και στις 20 Δεκεμβρίου για τα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Πρόκειται για το δεύτερο ματς, με τον Πάμισο να έχει ελαφρύ προβάδισμα μετά το 1-1 στο “Γ. Λουκαρέας”. Οι “πράσινοι” ευελπιστούν ότι θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, έχοντας κάνει και το “2 στα 2” στο πρωτάθλημα.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει φυσικά ικανοποίηση για την αύξηση της διαφοράς από την 2η θέση, αλλά σε καμία περίπτωση χαλάρωση. Ο Αλέξης Μαντζούνης θα ανεβάσει μάλιστα την ένταση στις προπονήσεις προκειμένου ο Πάμισος να συνεχίσει χωρίς απώλειες στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι εξέτισε την ποινή του ο Μωράκης και θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Σπερχογεία, ενώ στο στάδιο της επιστροφής είναι ο τραυματίας Μπίσα.

Ετσι ο Πάμισος θα αγωνιστεί πλήρης στα τρία τελευταία ματς του 2017 και με τη ψυχολογία στα ύψη.