Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2013 13:24

Απάντηση του Μίλτου Γκόφα στη μεταγραφολογία για την "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Απάντηση του Μίλτου Γκόφα στη μεταγραφολογία για την "Μαύρη Θύελλα"

Ο προπονητής της Καλαμάτα Μίλτος Γκόφας με αφορμή δημοσιεύματα σε διάφορα σάιτ, προχώρησε στην παρακάτω διευκρινιστική απάντηση, την οποία έκανε στο επίσημο site της μάδας.

 

«Εχω πει από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα, ότι πάνω απ' όλα είναι η Καλαμάτα. Εμένα η δουλειά μου είναι η ομάδα να είναι έτοιμη κάθε Κυριακή, αλλά υποχρεώνομαι βλέποντας τα τελευταία δημοσιεύματα από διάφορα σάιτ, να ενημερώσω.
1ον: Είπα ότι θα κάνουμε ίσως δύο-τρεις μεταγραφές από μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά αυτό φυσικά θα γίνει αν βρούμε καλύτερους παίκτες από τους υπάρχοντες. Από τους παίκτες που γράφονται ότι έρχονται στην ομάδα, χωρίς να θέλω να θίξω κανένα παιδί, πιστέψτε με ότι κανένα από αυτά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας.
2ον: Γι' αυτούς που γράφονται ότι πιθανόν να αποχωρήσουν είναι αστείο και να απαντήσουμε, γιατί το σωματείο είναι πλέον στη Γ' εθνική, που είναι ερασιτεχνική κατηγορία και ανήκουν μόνο σε αυτή και φυσικά ούτε αυτοί θέλουν, αλλά ούτε και εμείς θέλουμε να φύγουν.
3ον: Επίσης θέλω έστω και καθυστερημένα να διευκρινήσω ότι ο Αλίου έφυγε για πειθαρχικά παραπτώματα και πιστέψτε με όταν έφυγε είχε πάρει περισσότερα χρήματα από αυτά που δικαιούταν εκείνη την εποχή. Επίσης η ομάδα εκείνη τη χρονική στιγμή του πλήρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια για την αναχώρηση του.
Δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτά, αλλά είμαι υποχρεωμένος γιατί πάνω απ' όλα είναι η "Μαύρη Θύελλα" και η ηρεμία της.