Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 14:32

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Θέλει να σπάσει το σερί του Διαγόρα

Γράφτηκε από τον

Η εντός έδρας ισοπαλία της περασμένης Κυριακής με τον Παναρκαδικό απομάκρυνε την Καλαμάτα από την κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Οι “μελανόλευκοι” είναι πλέον στην τρίτη θέση μαζί με τον Πανηλειακό, 4 βαθμούς πίσω από τον Αστέρα  Βλαχιώτη και 5 πίσω από τον Αστέρα Αμαλιάδας. Την Κυριακή η Καλαμάτα έχει μπροστά της ένα δύσκολο ματς στο οποίο όμως είναι υποχρεωμένη να τα δώσει όλα για τη νίκη. Συγκεκριμένα θα φιλοξενηθεί από τον Διαγόρα Βραχνέικων ο οποίος μέχρι τώρα είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου που έχει μόνο νίκες στην έδρα της. Βάση αριθμών δηλαδή έχει την καλύτερη έδρα καθώς μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα ματς, κερδίζοντας διαδοχικά τους Παναρκαδικό, Τσικλητήρα Πύλου, Λεωνίδιο και Πανηλειακό.

Πρόβλημα οι κίτρινες

Η Καλαμάτα θα αγωνιστεί την Κυριακή χωρίς τον τιμωρημένο Γιάννη Καλογερόπουλο που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Παράλληλα στο όριο καρτών είναι τέσσερις παίκτες. Ο λόγος για τους Γουερέ, Ρονκάτο, Καμινιώτη και Τσεμπερίδη οι οποίοι έχουν από 3 και αν δεχτούν κάρτα στα Βραχνέικα θα χάσουν το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Αμαλιάδας.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Μικρομάνης ενώ η σημερινή θα γίνει μάλλον στο γήπεδο του Ασπροχώματος που έχει πλαστικό τάπητα, καθώς ο Ζαλίκας θέλει να προσαρμοστούν οι παίκτες σε συνθήκες ανάλογες με αυτές που θα συναντήσουν την Κυριακή καθώς το γήπεδο του Διαγόρα έχει πλαστικό τερέν.

“Ολα τα ματς είναι δύσκολα”

Ο τεχνικός της “Μαύρης Θύελλας” περιμένει ένα δύσκολο ματς, παράλληλα περιμένει όμως να δει και μια καλή Καλαμάτα: “Οπως έχω ξαναπεί όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Το ίδιο ισχύει και για αυτό με τον Διαγόρα που μάλιστα διαθέτει γήπεδο με πλαστικό τάπητα και παράλληλα έχει μόνο νίκες εκεί μέχρι τώρα. Εμείς θα ετοιμαστούμε να κάνουμε ένα καλό ματς για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”, σχολίασε ο Νίκος Ζαλίκας.