Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 14:38

Πάνοπλος ο Τσικλητήρας την Κυριακή με Παλληξουριακό

Γράφτηκε από τον
Πάνοπλος ο Τσικλητήρας την Κυριακή με Παλληξουριακό

Με ιδανική 11άδα θα αγωνιστεί  ο Τσικλητήρας απέναντι στον Παλληξουριακό, καθώς για πρώτη φορά το απουσιολόγιο είναι λευκό.

Οι Αγγελος Μπίζος και Μούσα Γκάι εξέτισαν την ποινή τους και θα ενισχύσουν την ομάδα της Πύλου στο πολύ σημαντικό, από βαθμολογικής πλευράς, ματς της Κυριακής. Ενα παιχνίδι που θα ξεκινήσει νωρίτερα από τα υπόλοιπα (στις 2 μ.μ.) προκειμένου να διευκολυνθούν οι φιλοξενούμενοι στο ταξίδι της επιστροφής.
Ο Τσικλητήρας μετά τη μεγάλη νίκη στην Κάτω Αχαγιά, θέλει να πετύχει και την πρώτη φετινή νίκη στο γήπεδό του ώστε να ανέβει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Εντός έδρας μέχρι σήμερα μετρά τρεις “λευκές” ισοπαλίες με Βάρδα, Καλαμάτα, Ζάκυνθο και μια ήττα από τον Αστέρα Βλαχιώτη και δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών. Μόνο με τρόποντο άλλωστε θα έχει ουσία η νίκη επί της Αχαϊκής, όπως δήλωσε και ο σκόρερ στην Κάτω Αχαγιά Παναγιώτης Γιαννόπουλος.  Η προετοιμασία για τον Παλληξουριακό μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία και υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα τερματίσει το αρνητικό εντός έδρας σερί.  Να σημειωθεί ότι για την ομάδα της Κεφαλλονιάς θα είναι το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς. Την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε με 2-0 από τη Ζάκυνθο, σκορ με το οποίο είχε χάσει και από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Στις προηγούμενες εξόδους επίσης ηττήθηκε από Αστέρα Αμαλιάδας (4-1) και Αχαϊκή (3-1).