Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 18:05

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1: Διατηρήθηκε ψηλά με νέο τρίποντο

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1: Διατηρήθηκε ψηλά με νέο τρίποντο

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Ανδρούσα νίκησε με 2-1 την Ομόνοια και διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας μαζί με Κυπαρισσία και Απόλλωνα.

Η καλαματιανή ομάδα από την άλλη έχασε μετά από δύο σερί νίκες, όμως είχε καλή παρουσία και στάθηκε αξιοπρεπώς σε μία δύσκολη έδρα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά, με ελάχιστες φάσεις και το μόνο που άξιζε ήταν το γκολ στο 35’... Ο Α. Καλογερόπουλος με ωραία πάσα βρήκε τον Γεωργιόπουλο και εκείνος με σουτ έγραψε το 1–0.

Το δεύτερο γκολ για το συγκρότημα του Νίκου Γεωργακλή επιτεύχθηκε στο 61’ όταν και πάλι ο Α. Καλογερόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Χαρμπίλας με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κατσαρέα για το 2-0 (η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και άλλαξε πορεία).

Η καλαματιανή ομάδα ανέβασε την απόδοση της στη συνέχεια και μείωσε στο 67’ όταν μετά από συνδυασμό Παλιά, Ν. Δημητρίου και Τζανετάκου, ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.

Η Ανδρούσα είχε δοκάρι στο 78’ σε σουτ του Μαραγκούλια, ενώ η Ομόνοια απείλησε στο 80’ με τον Τζανετάκο να σεντράρει για τον Καρύδη που δεν πρόλαβε για λίγο να στείλει από κοντά με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς σφύριξε ο Σερεμέτης, με βοηθούς τους Παναγιωτόπουλο και Ταβουλαρέα.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Γ. Καλογερόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος, Μουλαβασίλης, Βαβαρούτσος, Δασκαλάκης, Τσώνης (82’ Ιμεράσι), Μαραγκούλιας (87’ Πατσιώτης), Χαρμπίλας (70’ Γκούνης), Α. Καλογερόπουλος (89’ Θεοδοσόπουλος), Γεωργιόπουλος.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Παλιάς, Π. Δημητρίου, Μπάλλας, Κοστρίβας, Φέστας, Τζίφας, Δημόπουλος (70’ Στυλιανόπουλος), Τάφα (46’ Ν. Δημητρίου), Καρύδης, Σπυρόπουλος (55’ Τζανετάκος).