Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 18:26

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-1: Επανήλθαν στις επιτυχίες οι "ερυθρόλευκοι"

Γράφτηκε από τον

Στις επιτυχίες επέστρεψε χθες ο Τέλλος Αγρας που επιβλήθηκε με 3-1 του Εθνικού Μελιγαλά και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα (με πέναλτι το γκολ ο Καρατζούλιας στο 10’) όμως το ανέτρεψε με ένα γκολ στο πρώτο μέρος και δύο στο δεύτερο.

Να σημειωθεί πως ο Εθνικός που υπέστη τη δεύτερη φετινή του ήττα, είχε αρκετές απουσίες (Χαραλαμπόπουλος, Σαραντόπουλος, Καπόγλης, Ματθαίος Λίβας) σε ένα ούτως ή άλλως μικρό ρόστερ.

Με πέναλτι το 0-1 ο Καρατζούλιας

Στο 10’ ο Αναστασόπουλος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κ. Κανελλόπουλο και ο κ. Πλακογιάννης έδωσε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καρατζούλιας (0-1).

Δύο λεπτά αργότερα ο Μουρούσιας έπιασε ένα διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή με τον Ντουγέρογλου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Φωνάζουν για το γκολ του Μπαρσελό οι φιλοξενούμενοι

Στο 38’ ήρθε η ισοφάριση για τον Τέλλο Αγρα, όταν ο Μπαρσελό πήρε την μπάλα από τον Λίβα που ετοιμαζόταν να κάνει βολέ και σε κενή εστία έκανε με πλασέ το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει μιας και ο Μπαρσελό παρεμπόδισε τον Λίβα, κάνοντας του φάουλ...

Στο 40’ το σουτ του Διακουμή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Δύο γκολ στο β' μέρος με Διακουμή, Τζανετέα

Στο δεύτερο μέρος οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την υπεροχή και πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχαν στο 71’ με τον Γεωργιόπουλο να βρίσκει στην περιοχή τον Διακουμή που με πλασέ έκανε το 2-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Μπαρσελό σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Το 3-1 διαμορφώθηκε στο 81’ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Τζανετέα.

Στο 85’ οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία για τέταρτο γκολ, όταν το πλασέ του Γεωργόπουλου έβγαλαν λίγο πριν τη γραμμή οι αμυντικοί.

Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γιαννακλή.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου (75’ Καλογερόπουλος), Πότσης, Λ.Ν. Ανδρώνης, Λ.Χ. Ανδρώνης, Ερέκι, Τζανετέας, Γ. Αναστασόπουλος (75’ Π. Αναστασόπουλος),

Μπούμπα (60’ Γεωργόπουλος), Διακουμής (68’ λ. τρ. Κοντογόνης), Μπαρσελό, Γεωργιόπουλος.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Κ. Κανελλόπουλος, Π. Κανελλόπουλος, Μακρής, Θανόπουλος, Καρατζούλιας, Παπαδόπουλος, Μουρούσιας, Χότζα, Γκιόζι (77’ Διακουμάκος), Λάγιος.