Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 19:04

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-4: Πήρε το διπλό με ανατροπή στο β’ ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Μπορεί να δέχθηκε γκολ μετά από έξι αγωνιστικές η Κυπαρισσία, όμως βρήκε τον τρόπο να φύγει με το διπλό από την Καλαμάτα...

Ο ΑΟΚ επιβλήθηκε με 4-1 του Ολυμπιακού στο “Γ. Λουκαρέας” και συνέχισε την ανοδική πορεία που έχει το τελευταίο δίμηνο. Μάλιστα η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0, σκορ με το οποίο προηγούνταν οι “ερυθρόλευκοι” στο ημίχρονο με τέρμα του Αναγνωστόπουλου.

Το δεύτερο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στην Τριφυλιακή ομάδα που με δύο γκολ του Κοσμά και από ένα των Χατζηαράπη και Τσιμόπουλου έφτασε στην έκτη νίκη στους τελευταίους επτά αγώνες (έχει και μία ισοπαλία στην Ανδρούσα).

Φωνάζουν για τη διαιτησία οι “ερυθρόλευκοι”

Σημαντικό ρόλο πάντως στη διαμόρφωση του 1-4 έπαιξε και η αποβολή του Νίκου Χρονόπουλου στο 55’ (με το σκορ στο 1-1), φάση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα οι “ερυθρόλευκοι”.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος στο χθεσινό ματς και με την ψυχολογία υπέρ του χάρις και στη νίκη με 4-0 επί της Αναγέννησης πριν μία εβδομάδα, βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί στο πρώτο μέρος...

Προβάδισμα στο 25’ με Αναγνωστόπουλο

Ηταν το 25’ όταν ο Αναγνωστόπουλος με ωραία εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Λαμπρόπουλο για το 1-0.

Στο 40’ το σουτ του Βατσή για τον ΑΟΚ ήταν άστοχο, με την ομάδα του Γιώργου Γρηγορόπουλου να χάνει μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 44’, όταν ο Μπαζάνης βρέθηκε τετ α τετ όμως το πλασέ που επιχείρησε δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε πολύ άουτ.

Ισοφάρισε με Κοσμά στο 49'

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και έφεραν το ματς στα ίσια στο 49’... Ο Κωνσταντόπουλος μετά από ωραία ενέργεια έκανε τη σέντρα και ο Κοσμάς με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο επόμενο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Κοσμά ως οφσάιντ, ύστερα από υπόδειξη του β’ βοηθού Μιχαλόπουλου.

Αποβλήθηκε ο Χρονόπουλος στο 55’

Στο 55’ ο Χρονόπουλος έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Κωνσταντόπουλο και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη από τον κ. Σκόρδο, ενώ την πρώτη την είχε δεχθεί δύο λεπτά νωρίτερα για καθυστέρηση στην εκτέλεση ενός φάουλ. Οι φωνές των γηπεδούχων ήταν έντονες (ειδικότερα για την πρώτη κίτρινη) και το ματς διακόπηκε για 3-4 λεπτά για να ηρεμήσουν τα... πνεύματα.

Με φάουλ ο Χατζηαράπης το 1-2

Με την επανέναρξη του ματς στο 60’ είχαμε το 1-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηαράπη από πλάγια θέση, με τον γκολκίπερ Λαμπίρη να αιφνιδιάζεται.

Στο 68’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Ανδρουτσή μέσα στην περιοχή μετά από γέμισμα.

Το παιχνίδι είχε πάει πλέον στα μέτρα των “κυανόλευκων” που στο 75’ είχαν σουτ στο δοκάρι με τον Ζαφείρη.

Διεύρυνε το προβάδισμα με Τσιμόπουλο, Κοσμά

Στο 76’ ο Βατσής σέρβιρε από πλάγια θέση και ο Τσιμόπουλος με συρτό σουτ έκανε το 1-3.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 86’ με σουτ του Κοσμά έξω από την περιοχή.

Διαιτητής ήταν ο Σκόρδος και βοηθοί οι Καυκάς και Μιχαλόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λαμπίρης, Τσεκάνι (66’ Κοστρίβας), Κολιός, Τσαναλίας, Χρονόπουλος, Μαγουλιανίτης, Βέλμαχος, Αναγνωστόπουλος (83’ Γαλανόπουλος), Μπαζάνης, Μπέρμπερη, Μάλαμας (80’ Μουχαρέμι).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Ντιόπ, Ζαφείρης, Κωνσταντόπουλος, Τσιμόπουλος (87’ Ντέντα), Κοσμάς, Βατσής (90’ Καράβουλας), Χατζηαράπης (85’ Δουλγέρης), Μπακόπουλος.