Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 19:13

ΕΡΑΝΗ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 0-1: Μεγάλο διπλό στο 84’

Γράφτηκε από τον

Την έκπληξη της 11ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική έκανε το Ασπρόχωμα, καθώς νίκησε χθες στα Φιλιατρά με 1-0 την Εράνη και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον γκολκίπερ Γιώργο Σακκά, που έκανε σημαντικές αποκρούσεις και έτσι πέτυχαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Εράνη στο πρώτο ημίχρονο έχασε κλασικές ευκαιρίες με τους Μπεγέτη, Σπυρόπουλο, Δημητρακόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 60’ οι Φιλιατρινοί αδυνατούσαν να βρουν διαδρόμους και το Ασπρόχωμα όχι μόνο κράτησε το μηδέν, αλλά βρήκε και γκολ από μια στημένη φάση στο 84’.

Ο Αρης Ηλιόπουλος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στον ώμο του Σταματόπουλου άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα (0-1). Με αυτόν τον τρόπο οι φιλοξενούμενοι υποχρέωσαν στη δεύτερη φετινή εντός έδρας ήττα την Εράνη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Νίκας, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Γιαννέτσο.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Οικονομοπουλος (65’ Σταματόπουλος), Πέππας, Αλεβίζος, Νικολακόπουλος (55’ Μπακούρος), Παπαγεωργίου, Π. Χρονόπουλος, Βλαχόπουλος, Σπυρόπουλος (58’ Παπαδήμος), Μπεγέτης, Δημητρακόπουλος (85’ Μεϊντάνης).

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς, Στ. Χρονόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Λούτα, Ανδρ. Χρονόπουλος, Παπανικολόπουλος, Μπεκιάρης, Μουράτι, Κουραμπάς (84’ Ι. Σακκάς), Γυφτέας, Αρ. Ηλιόπουλος.