Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 19:46

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΔΩΡΙΟ 3-1: Σε τροχιά ανόδου με νέα εντός έδρας νίκη

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Δωδεκάτο (2) και Αβιζιώτη ο Ολυμπιακός Ανάληψης νίκησε προχθές στη Μεσσήνη με 3-1 το Δώριο (το γκολ ο Γκιάτα) και απέχει δύο βαθμούς από την 3η θέση στην Α1 τοπική που οδηγεί στην άνοδο.

Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν έξι αγωνιστικές αήττητοι (τελευταία ήττα από την Αβία στις 29 Οκτωβρίου) μετρώντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στην έδρα τους έχουν μάλιστα το απόλυτο το τελευταίο διάστημα με Α.Ο. Φυτειάς, Αστέρα Μικρομάνης και Δώριο, ενώ εκτός έχουν δύο ισοπαλίες με Μεθώνη, Χανδριναϊκό και μια νίκη με το Πεταλίδι.

Για το Δώριο, που βρίσκεται στη 2η θέση ήταν η 3η ήττα στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας, έπειτα απ΄αυτή στη Χώρα.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 21' με τον Δωδεκάτο και στο 28' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Στο 53' ο Αβιζιώτης είχε δοκάρι, αλλά στο 75' βρήκε δίχτυα για το 3-0. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών όμως έκανε χειρονομία στον πάγκο του Δωρίου και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι Ψηλοπαναγιώτη, ενώ αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο και ο προπονητής των φιλοξενούμενων Σωτήρης Μπουραντώνης.

Στο 84' ο Γκιάτα μείωσε στο τελικό 3-1 και στο 91' αποβλήθηκε και ο Κομάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Τσουλάκο και Σταυρόπουλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Δ. Ανδρεάδης, Αγγ. Ανδρεάδης, Δουρούμης, Ιωάννου, Μ. Παναγιωτόπουλος, Κ. Παναγιωτόπουλος (90' Βλαχάκης), Μουτσούλας, Μιχαλόπουλος (80' Πράττης), Δωδεκάτος, Αβιζιώτης.

ΔΩΡΙΟ: Κουμπαρούλης, Γεωργιόπουλος, Κομάν, Πετράκος, Πολίτης, Ζέππος, Γκιάτα, Κλάιντι Μπόρα, Βεσέλης, Γκογκοάσα, Πάγια (46' Παπαδόπουλος, 74' Κλέβις Μπόρα).