Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2013 19:30

"Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε", λέει ο Δ. Τσάκωνας για το ματς με τον Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Ο Παναρκαδικός είναι το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Μεσσηνιακός στο δρόμο για την παραμονή στη Γ' εθνική. Η καλαματιανή ομάδα προέρχεται από τη σημαντική νίκη επί της Κορίνθου και θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία, την ίδια ώρα που οι Αρκάδες μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες και έχουν απομακρυνθεί 8 βαθμούς από την κορυφή. Δεν παύει όμως ο Παναρκαδικός να είναι από τις καλές ομάδες στον 4ο όμιλο και ο Μ.Γ.Σ. θα έχει  δύσκολο έργο.


"Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν φοβόμαστε. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, όπως  σε όλους τους αγώνες. Ο Παναρκαδικός είναι μια ιστορική και καλή ομάδα", λέει στο "Ν" ο Δημήτρης Τσάκωνας για  την κυριακάτικη δοκιμασία στην Τρίπολη.
Ο προπονητής του Μεσσηνιακού εκτιμά ότι η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και μπορεί να προσδοκά σε βαθμολογικό όφελος από αυτή την αναμέτρηση.
Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν από 11 βαθμούς και τα ίδια αποτελέσματα (3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες). Οι γηπεδούχοι έχουν ακόμα τα ίδια γκολ σε άμυνα και επίθεση (από 8), ενώ οι καλαματιανοί έχουν πετύχει 11 τέρματα και έχουν δεχτεί 7.
Αγωνιστικά, η προετοιμασία του Μεσσηνιακού συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος, ενώ αύριο οι "πράσινοι" θα γυμναστούν στη φυσική τους έδρα.
Ο Τσουλάκος κάνει ατομικό λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, αλλά σήμερα θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα και αναμένεται να αγωνιστεί στην Τρίπολη. Διαθέσιμος είναι και ο Ταχματζίδης που είχε πρόβλημα στη μέση, όπως και ο Μπιμπίρης που δεν αγωνίστηκε με την Κόρινθο λόγω ίωσης. Ο Μπεγέτης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Εκτός είναι σίγουρα ο Μπαστακός που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.