Τρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 13:34

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πορεία πρωταθλητισμού μετά την Αμαλιάδα

Γράφτηκε από τον

Με κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό στην Κάτω Αχαγιά, ο Τσικλητήρας νίκησε προχθές στην Πύλο με 3-0 τον Παλληξουριακό και πανηγύρισε για πρώτη φορά δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αλλά και το πρώτο τρίποντο ενώπιον του κοινού του.

Διότι μέχρι την Κυριακή μετρούσε τρεις ισοπαλίες χωρίς γκολ με Βάρδα, Καλαμάτα, Ζάκυνθο και μια ήττα από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Εκτός έδρας έχει δύο νίκες με Λεωνίδιο, Αχαϊκή και ισάριθμες ήττες από Διαγόρα Βραχνέικων και Αστέρα Αμαλιάδας.

Να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα τις πρώτες 4 αγωνιστικές είχε μόλις 1 βαθμό (στην πρεμιέρα με τη Βάρδα). Ηττήθηκε κατά σειρά από Διαγόρα, Βλαχιώτη και Αμαλιάδα, για να ξεκινήσει από τις 22 Οκτωβρίου η πορεία... πρωταθλητισμού με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, Ετσι έχει αναρριχηθεί στην 7η θέση που οδηγεί στην παραμονή, αλλά ισοβαθμεί με το Διαγόρα από τον οποίο υστερεί στην ισοβαθμία και είναι οριακά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ακολουθούν τρία διαδοχικά εκτός έδρας ματς

Στο δεύτερο γύρο όμως θα παίξει εντός με την ομάδα των Βραχνέικων, που ηττήθηκε την Κυριακή για πρώτη φορά στην έδρα της από τη “Μαύρη Θύελλα”. Η συνέχεια για τον Τσικλητήρα περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με τον φορμαρισμένο Πανηλειακό, που θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι για το 2017. Μετά τις γιορτές, η ομάδα της Πύλου θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αναμετρηθεί με τον Παναρκαδικό στο φινάλε του πρώτου γύρου, ενώ ο δεύτερος γύρος ξεκινά με την εκτός αναμέτρηση με τη Βάρδα.

Κακαλέτρης: “Το πρωτάθλημα θα κριθεί στη διάρκεια”

Οι Μεσσήνιοι θα δώσουν λοιπόν τρία διαδοχικά εκτός έδρας ματς, αλλά τα τελευταία αποτελέσματα έχουν γεμίσει με αισιοδοξία την ομάδα του Τσικλητήρα.

“Το πρωτάθλημα θα κριθεί στη διάρκεια είτε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου, είτε για την παραμονή. Ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Τα καλά αποτελέσματα μας δίνουν ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και κουράγιο να δουλέψουμε πιο σκληρά στο μέλλον”, είπε ο Νίκος Κακαλέτρης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παλληξουριακό. Ο προπονητής του Τσικλητήρα σχολιάζοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη είπε: “Πήραμε μια νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ. Ηταν μονόδρομος ώστε να ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ετσι δώσαμε αξία στο διπλό με την Αχαϊκή και με τα δύο τελευταία αποτελέσματα μας δόθηκε η δυνατότητα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος κάποιων παιχνιδιών που θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει, αλλά δεν πήραμε βαθμό ή βαθμούς”. Για το ματς με τον Πανηλειακό δήλωσε: “Είναι καλό που γύρισαν τα παιδιά που ήταν τραυματίες ή τιμωρημένοι. Ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανηλειακό, που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Και εμείς όμως είμαστε καλά και θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι”.