Τρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017 14:29

ΠΑΜΙΣΟΣ: Χαμόγελα για Μπίσα και εμφάνιση στο β’ ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμα βήμα στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου έκανε την Κυριακή ο Πάμισος, με τη νίκη 2-0 επί της Σπερχογείας.

Οι Νησιώτες δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ανέβασαν ρυθμούς, πέτυχαν 2 γκολ σε διάστημα 20 λεπτών και στο φινάλε είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Το σημαντικό είναι ότι πανηγύρισαν την 10η νίκη σε 11 αγωνιστικές στην Α’ τοπική και παραμένουν πρώτοι και αήττητοι, έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο Πανθουριακό. Στα θετικά, πέρα από την απόδοση στο β’ 45λεπτο και η επανεμφάνιση του Φραντζέσκο Μπίσα μετά από σχεδόν δύο μήνες. Ο ικανός επιθετικός μπήκε στο ματς στο 61’ στη θέση του Κατσιβαρδέα και είχε 3 ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ. Εδειξε ορεξάτος και σίγουρα θα βοηθήσει περισσότερο στα επόμενα ματς, που είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

Με Απόλλωνα τα δύο τελευταία ματς του 2017

Ο Πάμισος θα φιλοξενηθεί το προσεχές Σάββατο από τον Απόλλωνα Καλαμάτας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στις 20 Δεκεμβρίου θα υποδεχτεί τον ιστορικό σύλλογο στη Μεσσήνη, αυτή τη φορά για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας. Ο στόχος δεν είναι άλλος από το “2 στα 2” που θα επιτρέψει στους πρωτοπόρους να κάνουν γιορτές έχοντας τουλάχιστον διαφορά 4 βαθμών από τη 2η θέση, αλλά και να προκριθούν στον τελικό. Να σημειωθεί ότι στον πρώτο ημιτελικό στο “Γ. Λουκαρέας” οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία. Ο Σταματελόπουλος που έμεινε προχθές εκτός 18άδας λόγω ίωσης επιστρέφει και θα είναι διαθέσιμος για τα δύο τελευταία παιχνίδια του 2017.