Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 13:01

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πλήρης και με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Το διπλό της περασμένης Κυριακής επί του Διαγόρα στα Βραχνέικα με 2-0 ήταν το πρώτο φετινό για την “Μαύρη Θύελλα” και ήρθε να δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Η Καλαμάτα διατηρήθηκε στην τρίτη θέση, όπου βρίσκεται μαζί με τον Πανηλειακό, δύο βαθμούς πίσω από τον Αστέρα Αμαλιάδας και τέσσερις πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη.

Την Κυριακή υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) για την 10η αγωνιστική, το οποίο είναι το τελευταίο ματς πρωταθλήματος για το 2017 και έχει τεράστια σημασία για την συνέχεια.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θέλει να κλείσει με μια μεγάλη νίκη το 2017 και αν τα καταφέρει θα περάσει την ομάδα της Αμαλιάδας στην βαθμολογία και το φινάλε της χρονιάς θα την βρει στην 2η θέση και λογικά στο -4 από τον Αστέρα Βλαχιώτη που θα παίξει με το αδύναμο Λεωνίδιο.

Από την Δευτέρα λοιπόν οι “μελανόλευκοι” ζουν και αναπνέουν για το ματς της Κυριακής και το ευχάριστο για τον τεχνικό τους Νίκο Ζαλίκα είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Ο Γιάννης Καλογερόπουλος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ενώ ο Σταύρος Τσουλάκος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες και από σήμερα αναμένεται να μπει και αυτός στο κανονικό πρόγραμμα και να τεθεί στην διάθεση του Ζαλίκα.

Περιμένουν πολύ κόσμο

Παράλληλα, στο στρατόπεδο της ομάδας η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά την νίκη στα Βραχνέικα, ενώ οι Μεσσήνιοι περιμένουν ότι στη μάχη της Κυριακής θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους.

Η κρισιμότητα του αγώνα είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε ρεκόρ προσέλευσης στο γήπεδο του Μεσσηνιακού για φέτος με τον φίλαθλο κόσμο να αποτελεί τον 12ο παίκτη απέναντι στην ομάδα της Αμαλιάδας.

Οσον αφορά την ομάδα της Αμαλιάδας, μετά την ήττα από τον Αστέρα Βλαχιώτη και την αποχώρηση του Τίμου Καββακά προχώρησε άμεσα στην πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία. Ο έμπειρος τεχνικός λοιπόν θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή κόντρα στην “Μαύρη Θύελλα” σε ένα πολύ σημαντικό ματ;ς και για την ομάδα της Ηλείας στην οποία επίσης δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.