Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 13:33

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με “όπλο” την άμυνα μένει στις πρώτες θέσεις της Α’ τοπικής

Γράφτηκε από τον

Τη μεγαλύτερη σε έκταση σκορ φετινή του νίκη σημείωσε το Σάββατο το Διαβολίτσι απέναντι στην Αναγέννηση Παραλίας (5-0) και παραμένει στην 3η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από τον δεύτερο Πανθουριακό και 7 από τον πρωτοπόρο Πάμισο, από τον οποίο έχει γνωρίσει τη μοναδική ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΟΔ πέτυχε όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα σε διάστημα 20 λεπτών, ενώ για μία ακόμα φορά κράτησε το μηδέν.

Ανέπαφη εστία σε 8 ματς

Η άμυνα είναι το μεγάλο “όπλο” του φετινού Διαβολιτσίου, καθώς έχει δεχτεί 5 γκολ σε 11 αγωνιστικές,, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 8 παιχνίδια. Οι μόνες ομάδες που έχουν σκοράρει απέναντι στον ΑΟΔ είναι η Εράνη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά ηττήθηκε με 3-2, ο Εθνικός Μελιγαλά στην 7η αγωνιστική (1-1) και πριν από 16 μέρες ο Πάμισος (2-1).

Αναλυτικά τα ματς που έχει κρατήσει το μηδέν είναι:

Ολυμπιακός – Διαβολίτσι 0-0

Τέλλος Αγρας – Διαβολίτσι 0-1

Διαβολίτσι – Α.Ο. Φαραί 1-0

Σπερχογεία – Διαβολίτσι 0-2

Διαβολίτσι – Απόλλωνας Καλαμάτας 0-0

Διαβολίτσι – Μιλτιάδης 1-0

Διαβολίτσι – Πανθουριακός 1-0

Διαβολίτσι – Αναγέννηση Παραλίας 5-0

Το σχόλιο Παλαμάρα για τη νέα νίκη

Το 7ο φετινό τρίποντο και δεύτερο συνεχόμενο πήρε το Σάββατο το Διαβολίτσι και ο προπονητής του Κώστας Παλαμάρας έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.

“Ηταν ένα παιχνίδι στην έδρα μας που θέλαμε να κερδίσουμε. Θα συνεχίσω να δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη διάθεση που δείχνουν στις προπονήσεις και τους αγώνες. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές”, λέει αρχικά ο Κ. Παλαμάρας και προσθέτει: “Μετά τη νίκη με τη Θουρία έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε προσεκτικοί. Στο πρώτο ημίχρονο λίγο η νωθρότητα, λίγο κάποιες επεμβάσεις του αντίπαλου γκολκίπερ, δεν μας επέτρεψαν να σκοράρουμε. Είπαμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια και τα παιδιά έκαναν στη συνέχεια αυτό που έπρεπε να είχαμε κάνει από το πρώτο μέρος”

Το 2017 ολοκληρώνεται για το Διαβολίτσι την Κυριακή στην Κυπαρισσία, με τον Κ. Παλαμάρα να τονίζει ότι: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα. Η Κυπαρισσία έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά θα προετοιμαστούμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό”.