Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 15:59

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Η Καλαμάτα 6-0 τα Πράσινα Πουλιά

Γράφτηκε από τον

 

Μια ακόμη νίκη, την 7η σε ισάριθμα ματς, πέτυχε η παιδική ομάδα της Καλαμάτας, η οποία το Σάββατο το πρωί κέρδισε με 6-0 τα Πράσινα Πουλιά, σε ματς που έγινε στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος.

Στο 20' ο Μαγκλάρας με απευθείας φάουλ σχεδόν από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τα Πράσινα Πουλιά.

Στο 24' ο Τσιγαρίδης έκανε τη σέντρα στην περιοχή ο Ζώτος έγινε αποδέκτης της μπάλας και παρά την πίεση από αμυντικό γύρισε προς την εστία και με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 29' ο Τσιγαρίδης από πλάγια μπήκε στην περιοχή απέφυγε έναν αμυντικό και έκανε τη συρτή σέντρα και ο Χριστόπουλος που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με κοντινό σουτ "έγραψε" το 0-2. Στο 37' μπροστινή μπαλιά του Μυστριώτη για τον Λέση αυτός έκανε τη σέντρα και ο Δημόπουλος με πλασέ πέτυχε το 0-3. Στο 47' σέντρα του Τσιγαρίδη ο Δημόπουλος έκανε την κρρφωτή κεφαλιά για να αποκρούσει ο Σχινάς πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Στην επαναφορά ο Δημόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και τη γύρισε στον Κανανάι, ο οποίος σχεδόν από τη γραμμή της περιοχής έκανε το σουτ και στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Χριστόπουλος και με συρτό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-4. Στο 52' μπροστινή μπαλιά του Γιαννέλη για τον Δημόπουλο, αυτός έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή και με ωραία σέντρα βρήκε στο πέναλτι σχεδόν τον Χριστόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-5. Στο 68' από λάθος αμυντικού ο Αθανασόπουλος που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, έκανε την πάσα για τον Ψωρομύτη και αυτός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Διαιτητής ήταν ο Γιαννακλής με βοηθό διαιτητή τον Τσαβλαρίδη, δεν προσήλθε ο β' βοηθός Καλτσούνης.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Σχινάς, Πατικόπουλος, Σαραντόπουλος, Μαγκλάρας, Δημητρακόπουλος, Αναγνωστάκης, Καρλής, Παπαδόπουλος, Μουζάκης, Σκιαδάς, Κούκα. Επαιξαν και οι Λαδουμάκης, Τζανετέας, Μιχαλάκης, Καραμήτσος, Κάρλος.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Φράγκος (46' Κοντογεώργης), Γιαννέλης (65' Θεοδωρόπουλος), Μυστριώτης, Οικονομέας (55' Σάλα), Δριμής, Δημόπουλος, Λέσης (41' λ.τρ. Δικαιουλάκος), Κανανάι, Χριστόπουλος (59' Ψωρομύτης), Ζώτος (58' Αθανασόπουλος), Τσιγαρίδης.