Δευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 18:26

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΕΡΑΝΗ 2-4: Διπλό μετά από δύο μήνες

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από δύο μήνες η Εράνη πανηγύρισε και πάλι μακριά από τα Φιλιατρά, επικρατώντας στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" με το "αγγλικό" 4-2 της Ομόνοιας.

Η Εράνη αγνοούσε τη νίκη εκτός έδρας από τις 15 Οκτωβρίου και το 2-1 στη Σπερχογεία. Εκτοτε πήρε ισοπαλία στο Μελιγαλά και ηττήθηκε από Πάμισο, Πανθουριακό και Κυπαρισσία. Με το δεύτερο φετινό διπλό "ρέφαρε" κατά κάποιο τρόπο και την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από το Ασπρόχωμα. Από την άλλη πλευρά η Ομόνοια ηττήθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική και βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην Α' τοπική.. Στο χθεσινό ματς οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έκλεισαν με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους για το 2017. Δύο γκολ σημείωσε ο Μπεγέτης και από ένα οι Μπακούρος και Παπαδήμος, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Σπυρόπουλος και Μπάλλας. Στα αξιοσημείωτα ότι τα τέσσερα από τα έξι γκολ σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά, όταν η Ομόνοια που είχε μειώσει σε 1-2 έψαχνε την ισοφάριση και άφησε πολλούς χώρους. Η Εράνη άνοιξε το σκορ στο 17' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακούρου και στο 62' διπλασίασε τα τέρματά της με δυνατό σουτ του Μπεγέτη μέσα από την περιοχή. Στο 75' ο Σπυρόπουλος και στο 77' ο Καρύδης έφθασαν κοντά στη μείωση του σκορ, που ήρθε τελικά στο 81' με προβολή του Σπυρόπουλου. Το γκολ του έμπειρου επιθετικού έδωσε ελπίδες στους καλαματιανούς, αλλά στο 89' ο Παπαδήμος με σουτ μέσα από την περιοχή (από ασίστ του Βλαχόπουλου) έκανε το 1-3 και ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Στο 91' ο Μπεγέτης τελείωσε ιδανικά την αντεπίθεση και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4. Για να έρθει στο 94' ο προωθημένος Μπάλας να κάνει με γυριστό σουτ το τελικό 2-4Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς τους Τσουλάκο και Κασκάνη.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Kατσαρέας, Κοστρίβας (68' Σπυρόπουλος), Παλιάς, Π. Δημητρίου, Μπάλλας, Φέστας, Κωστόπουλος, Τζίφας, Καρύδης, Δημόπουλος (65' Τζανετάκος), Ν. Δημητρίου (56' Τάφα).

 

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Μπουρδέκας, Μπακούρος, Χρονόπουλος (86' Φουντάς), Παπαγεωργίου, Αλεβίζος, Δημητρακόπουλος (83' Στριμπάκος), Πέππας, Σταματόπουλος (70' Παπαδήμος), Βλαχόπουλος (92' Αριδάς), Μπεγέτης.