Τρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017 14:12

Χριστόπουλος για “Μαύρη Θύελλα”: “Δεν είμαι έτοιμος, ίσως στο μέλλον...”

Γράφτηκε από τον
Χριστόπουλος για “Μαύρη Θύελλα”: “Δεν είμαι έτοιμος, ίσως στο μέλλον...”

Πολλοί βλέπουν στο πρόσωπο του Αγαθοκλή Χριστόπουλου τον επόμενο πρόεδρο της Καλαμάτας και από χθες το πρωί είναι ιδιαίτερα έντονη στα ποδοσφαιρικά στέκια η σχετική φημολογία.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του πάντως, ο πρόεδρος του Πανθουριακού τονίζει πως δεν τίθεται θέμα εμπλοκής του στην Καλαμάτα τώρα, αφήνοντας παράλληλα ανοικτό παράθυρο για το μέλλον.

“Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ένα τέτοιο εγχείρημα. Δεν θα μπορούσα να πω από την μια μέρα στην άλλη ότι αναλαμβάνω την Καλαμάτα. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με κόσμο και λυπάμαι που υπήρξαν κάποιοι που έδιωξαν τον Στ. Παπαδόπουλο που έχει προσφέρει πάρα πολλά και είναι ευεργέτης του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Πάντα κάνω ένα βήμα όταν είμαι έτοιμος. Υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος για την Καλαμάτα. Ισως στο μέλλον”, τόνισε ο πρόεδρος του Πανθουριακού που τη φετινή τουλάχιστον σεζόν συνεχίζει επικεντρωμένος αποκλειστικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της Θουρίας σε Α’ τοπική και Κύπελλο Μεσσηνίας.