Τρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017 15:48

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Εχασε τη νίκη, κέρδισε το χειροκρότημα στον Πύργο

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Εχασε τη νίκη, κέρδισε το χειροκρότημα στον Πύργο

Ο Τσικλητήρας άγγιξε την Κυριακή το ιστορικό διπλό στον Πύργο, αλλά και ο βαθμός της ισοπαλίας με τον Πανηλειακό (1-1), είναι επιτυχία για την ομάδα της Πύλου...

Κι αυτό γιατί διεύρυνε στις έξι αγωνιστικές το αήττητο σερί και ανέβηκε για πρώτη φορά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Οι Μεσσήνιοι προηγήθηκαν με τον Μπίζο στο 30’ και ο Πανηλειακός, που προερχόταν από 3 σερί νίκες και διεκδικεί τον τίτλο, ισοφάρισε στο 88’ με τον Κρεββατά.

Κακαλέτρης: “Ηταν ένας σπουδαίος βαθμός”

“Υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση γιατί είναι ένας σπουδαίος βαθμός”, λέει αρχικά στην “Ελευθερία” ο τεχνικός του Τσικλητήρας Νίκος Κακαλέτρης και προσθέτει: “Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία απέναντι σε ένα τόσο αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν όμως τόσο καλοί παραγωγικά”.

Οπως και να ‘χει, η Μεσσηνιακή ομάδα έμεινε όρθια σε μια τόσο δύσκολη έδρα και κέρδισε το χειροκρότημα, δείχνοντας ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου και έδρας. Το προχθεσινό ήταν και το τελευταίο για το 2017, μιας και το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών.

Ο Τσικλητήρας μετά από 10 αγωνιστικές βρίσκεται με 13 βαθμούς στην 7η θέση, που ισοδυναμεί με παραμονή, έχοντας από κάτω Αχαϊκή, Διαγόρα Βραχνέικων Ζάκυνθο (12 βαθμούς), Παλληξουριακό (7β.) και Λεωνίδιο (0 β.).

Το επόμενο ματς είναι στις 7 Γενάρη με τον Παναρκαδικό (16 βαθμοί) στην Τρίπολη στο φινάλε του πρώτου γύρου. Ακόμα ο Τσικλητήρας θα παίξει εκτός και στο ξεκίνημα του β’ γύρου με αντίπαλο τη Βάρδα (14 β.).