Τρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017 17:13

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αήττητος σε δύο ματς με τον ισχυρό Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Οπως στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας στις 15 Νοεμβρίου, έτσι και το Σάββατο για την 12η αγωνιστική της Α’ τοπικής, Απόλλωνας και Πάμισος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”.

Με το ίδιο σκορ είχε ολοκληρωθεί και το φιλικό στη Μεσσήνη που είχαν δώσει οι δύο ομάδες στο διάστημα της προετοιμασίας. Το μόνο που άλλαξε ήταν η σειρά των γκολ, μιας και αυτή τη φορά προηγήθηκε ο Πάμισος, για να απαντήσει η καλαματιανή ομάδα, η οποία έμεινε αήττητη σε δύο επίσημα ματς με τον ισχυρό Πάμισο. Το ζητούμενο πλέον είναι να κάνει το ίδιο και στο τρίτο... ραντεβού των δύο ομάδων, αύριο στις 2.30 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Πρόκειται για τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, με τον Απόλλωνα να θέλει νίκη ή ισοπαλία από 2-2 και πάνω για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Η ομάδα που θα προκριθεί θα διεκδικήσει το τρόπαιο είτε με τον Πανθουριακό, είτε με την Καλαμάτα, που θα αναμετρηθούν επίσης αύριο.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Τάκης Σακελλαρόπουλος αρκέστηκε να πει για το αυριανό ματς το εξής: “Θα προσπαθήσουμε να διαβούμε... το Ρουβίκωνα”.

Σακελλαρόπουλος: “Να σέβονται ομάδες σαν και εμάς”

Για το παιχνίδι του πρωταθλήματος ο Τάκης Σακελλαρόπουλος δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Ηταν ένα παιχνίδι που φέρνει κόσμο στα γήπεδα, ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει επαγγελματικές βάσεις, έχει μαθητές, φοιτητές και παίκτες που δεν είναι αμειβόμενοι”.

Ο προπονητής του Απόλλωνα ζήτησε στη συνέχεια περισσότερο σεβασμό από την ομάδα του Παμίσου: “Αν βάζαμε το παιχνίδι σε μια ζυγαριά, θα έγερνε περισσότερο προς το μέρος του Παμίσου. Οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, θα πρέπει να σέβονται όμως, ομάδες σαν και εμάς, που δεν κάνουν ούτε δευτερόλεπτο καθυστέρηση και παίζουν πάντα ανοιχτά για να κερδίσουν το παιχνίδι. Δεν πρέπει να δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις, είτε από παίκτες, είτε από μια μερίδα φιλάθλων. Κανένας δεν έχει υπογράψει ότι πρέπει να κερδίζει κάθε φορά”. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Απόλλωνας ενδέχεται να αγωνιστεί με απουσίες την Τετάρτη στη Μεσσήνη, μιας και ο Κουντάνης, Μιχαλόπουλος και Αντεμάι είναι τραυματίες.