Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 12:26

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Βγαίνει σήμερα το ζευγάρι του τελικού σε Μεσσήνη και Κορδία

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Βγαίνει σήμερα το ζευγάρι του τελικού σε Μεσσήνη και Κορδία

Το ζευγάρι που θα διεκδικήσει στον μεγάλο τελικό το φετινό Κύπελλο Μεσσηνίας θα μάθουμε σήμερα το απόγευμα...

Οι δύο επαναληπτικοί ημιτελικοί αγώνες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς τα σκορ των πρώτων αγώνων αφήνουν ανοικτή την υπόθεση πρόκριση.

Η αρχή θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης όπου στις 2.30 μ.μ. ο Πάμισος θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους “πράσινους” ωστόσο ο Απόλλωνας φέτος είναι ιδιαίτερα δυνατός και σαφώς θα τα δώσει όλα για να πάρει αυτός το εισιτήριο για τον τελικό.

Στις 4 μ.μ. θα ξεκινήσει στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία ο δεύτερος ημιτελικός με τον Πανθουριακό να υποδέχεται την “Μαύρη Θύελλα”. Η ομάδα της Θουρίας έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης κερδίζοντας με 2-1 στο πρώτο ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και μένει να δούμε αν θα ολοκληρώσει την έκπληξη αποκλείοντας την Καλαμάτα.

Τρίτη και... φαρμακερή

Πάμισος και Απόλλωνας θα συναντηθούν για τρίτη φορά φέτος καθώς πέρα από το 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, υπάρχει και το Σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” που έληξε επίσης ισόπαλο με 1-1.

Ο Πάμισος είναι πρωτοπόρος στην Α’ τοπική που αποτελεί και τον πρωταρχικό του φετινό στόχο, ωστόσο οι πράσινοι μόνο αδιάφοροι δεν είναι για το κύπελλο και θέλουν την πρόκριση.

Αγωνιστικά, το μοναδικό ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Κάνιστρα λόγω τραυματισμού, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Αλέξη Μαντζούνη.

Οι πράσινοι μάλιστα θέλουν την πρόκριση για να την αφιερώσουν στη μνήμη του φιλάθλου του Παμίσου Μιχάλη Χούλιαρη που έφυγε από την ζωή.

Ο Απόλλωνας θέλει από την πλευρά του την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και φέτος έχει δείξει ικανός να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Στο σημερινό ματς ενδέχεται να αγωνιστεί με απουσίες, μιας και ο Κουντάνης, Μιχαλόπουλος και Αντεμάι είναι τραυματίες.

Διαιτητής θα είναι ο Πλακογιάννης και βοηθοί οι Καρβούνης και Γκούμας.

Θα ολοκληρωθεί η... έκπληξη;

Στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία θα γίνει ο αγώνας Πανθουριακός – Καλαμάτα και το ερώτημα είναι αν θα ολοκληρωθεί η έκπληξη με την πρόκριση της ομάδας της Θουρίας στον τελικό Το 2-1 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στον Πανθουριακό ωστόσο η Καλαμάτα διαθέτει σαφώς την ποιότητα να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει αυτή το εισιτήριο για τον τελικό.

Να σημειωθεί ότι ο ημιτελικός γίνεται στον Κορδία, που είναι η δεύτερη έδρα που έχει δηλώσει φέτος ο Πανθουριακός, γιατί το Δημοτικό Στάδιο δεν έχει παραδοθεί προς χρήση.

Εκτός πλάνων στον Πανθουριακό παραμένουν οι Δημητρακόπουλος και Χρήστος Τρίψας, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Γιάννη Τρίψα και Μουστάκα λόγω τραυματισμών.

Στην Καλαμάτα ασφαλώς το θέμα των ημερών είναι η δήλωση αποχώρησης του Σταύρου Παπαδόπουλου που έχει προκαλέσει σοκ στην ομάδα. Σήμερα πάντως θα γίνει προσπάθεια να μείνουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες, να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου αγώνα και να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό ώστε να διεκδικήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο.

Διαιτητής θα είναι ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί η Αθανασοπούλου και ο Αδαμόπουλος.