Σάββατο, 23 Δεκέμβριος 2017 13:03

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σε αναμονή διοικητικών εξελίξεων

Γράφτηκε από τον

Από αγωνιστικής πλευράς οι υποχρεώσεις της “Μαύρης Θύελλας” για το 2017 ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη με το νικηφόρο ημιτελικό με τον Πανθουριακό και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι μέρες του Δεκεμβρίου που ακολουθούν όμως θα έχουν έντονο ενδιαφέρον στο διοικητικό κομμάτι, καθώς μετά την αποχώρηση του Στ. Παπαδόπουλου από την προεδρία αναζητείται διοικητική λύση για την μεγάλη ομάδα του νομού μας.

Παράγοντες της πρώην πλέον διοίκησης και παλαίμαχοι, από την Δευτέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Στ. Παπαδόπουλου ξεκίνησαν κάποιες επαφές με ντόπιους επιχειρηματίες με σκοπό να συγκροτηθεί ένα γκρουπ ανθρώπων που θα αναλάβουν να τρέξουν την ομάδα, σε πρώτη φάση μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Τα δύο τελευταία 24ώρα ωστόσο “πάγωσαν” οι όποιες επαφές καθώς στο “μελανόλευκο” περιμένουν να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο Δημήτρης Μανιατάκος. Ο πρόεδρος του πρωτοπόρου του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής Αστέρα Βλαχιώτη εξετάζει το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην “Μαύρη Θύελλα”.

Θυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας από την Λακωνία είχε εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την Καλαμάτα μετά το μεταξύ των του Αστέρα Βλαχιώτη με την “Μαύρη Θύελλα” τον Οκτώβριο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο κ. Μανιατάκος, όπως ο ίδιος έχει τονίσει, βρίσκεται σε επαφές με συνεργάτες του, εξετάζει τα δεδομένα όσον αφορά την εμπλοκή του στην Καλαμάτα και τις προσεχείς μέρες θα πάρει τις αποφάσεις του.

Αποφάσεις που όπως προαναφέρθηκε θα κρίνουν και το αν θα έχουν συνέχεια οι επαφές που γίνονται στην Μεσσηνία με σκοπό την συγκρότηση διοίκησης.

Από την στιγμή που θα υπάρξει διαφαινόμενη λύση στον ορίζοντα, θα οριστικοποιηθεί και η ακριβής ημερομηνία της γενικής συνέλευσης της ομάδας, η οποία λογικά θα διεξαχθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Αγωνιστικά, θυμίζουμε πως η Καλαμάτα έκλεισε το 2017 με απολογισμό 4 νίκες και 6 ισοπαλίες στην Γ’ εθνική. Βρίσκεται έτσι στην τρίτη θέση του 5ου ομίλου, 2 βαθμούς πίσω από τον Αστέρα Αμαλιάδας και 6 πίσω από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Παράλληλα έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Επόμενο ματς πρωταθλήματος είναι με το Λεωνίδιο, στις 7 Ιανουαρίου εντός έδρας για την 11η και τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου.