Σάββατο, 30 Νοέμβριος 2013 14:45

Για βαθμούς στην Τρίπολη ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον
Για βαθμούς στην Τρίπολη ο Μεσσηνιακός

Στην Τρίπολη θα μεταβεί αύριο ο Μεσσηνιακός προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό (3 μ.μ) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.


Οι καλαματιανοί καλούνται να μείνουν όρθιοι απέναντι σε μια από τις πιο καλές ομάδες της κατηγορίας που ξεκίνησε με στόχο την άνοδο, αλλά οι τρεις σερί ήττες την έχουν φέρει στο -8 από την κορυφή. Συνεπώς ο Παναρκαδικός θα παίξει με την… πλάτη στον τοίχα, όντας έναν ολόκληρο μήνα χωρίς νίκη.
Κάτι που θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί ο Μεσσηνιακός και να φύγει με βαθμό ή βαθμούς.
Η ομάδα του Δημήτρη Τσάκωνα νίκησε την περασμένη Κυριακή την Κόρινθο και θα ταξιδέψει με καλή ψυχολογία. Ο προπονητής του Μ.Γ.Σ. δήλωσε στο "Ν" ότι  "Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".
Να σημειωθεί ότι οι δύο μονομάχοι μοιράζονται την 9η θέση έχοντας από 11 βαθμούς που μεταφράζονται και στα ίδια αποτελέσματα (3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες).
Αγωνιστικά, η προετοιμασία του Μεσσηνιακού θα ολοκληρωθεί σήμερα και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.
Σ' αυτήν δεν θα βρίσκεται ο Μπαστακός που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Αντίθετα ο Ταχματζίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ λογικά στο αρχικό σχήμα θα βρίσκεται και ο Τσουλάκος. Ο Μπεγέτης που μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει,  ίσως ταξιδέψει για ψυχολογικούς λόγους.
Οσον αφορά την 11άδα, το πιθανότερο είναι ο Κυριακόπουλος να βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα (από δεξιά) οι Νινιός, Κουρεντζής, Μπιμπίρης και Δασκαλάκης. Στον άξονα οι Αργυρόπουλος, Σπανός, στις πτέρυγες οι Χελάς (δεξιά), Ταχματζίδης (αριστερά) και πίσω από τον φορ Βιτάλι, ο Τσουλάκος.

Με απουσίες οι γηπεδούχοι

Από τις 27 Οκτωβρίου όταν και επικράτησε με 1-0 της Βάρδας έχει να νικήσει ο Παναρκαδικός, που μετρά μόνο ήττες το Νοέμβριο (από Καλαμάτα 2-0, Ερμιονίδα 0-2) και Α.Ε. Καραϊσκάκης (1-0). Πλέον δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών κόντρα στο Μεσσηνιακό αν θέλει να ελπίζει σε άνοδο στη Β' εθνική.
Ο Βαγγέλης Γούτης θα έχει πάντως αρκετές απουσίες. αφού οι Χατζόπουλος και Ντινιωτάκης είναι τιμωρημένοι, ο Νάνος άρρωστος, ενώ ο Μπεντεβής ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Το ίδιο και για τον Σκούφαλη που απείχε από το προηγούμενο ματς και σήμερα θα φανεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος από την Ηλεία με βοηθούς τους Αγγελο Πήττα και Χρήστο Λάττα, επίσης από τον ίδιο σύνδεσμό. Παρατηρητής θα είναι ο Νίκος Σπυράκης από την Λακωνία.