Πέμπτη, 28 Δεκέμβριος 2017 20:25

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ξαφνική παραίτηση Κακαλέτρη - Δεν την κάνει δεκτή η διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Σαν... κεραυνός εν αιθρία έπεισε χθες στον Τσικλητήρα Πύλου η παραίτηση του Νίκου Κακαλέτρη!

Ο 45χρονος τεχνικός πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία, χωρίς να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας επιβεβαίωσε την είδηση της παραίτησης του, χωρίς όμως να προβεί σε κανένα άλλο σχόλιο.

Ηταν σαφώς μία απρόσμενη εξέλιξη και σε ένα χρονικό σημείο που δεν το περίμεναν πολλοί. Κι όλα αυτά ενώ ο ίδιος ο Κακαλέτρης (σε επικοινωνία του με τον Αλέξη Μαντζούνη) είχε κλείσει φιλικό για αύριο με τον Πάμισο στη Μεσσήνη!

Ασφαλώς και δεν ήταν απόφαση της... στιγμής η παραίτηση του καλαματιανού τεχνικού και οι λόγοι που τον έκαναν να πει “αντίο” προϋπήρχαν.

Σε αγωνιστικό επίπεδο πάντως ο Τσικλητήρας Πύλου το τελευταίο δίμηνο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και είναι έξι αγωνιστικές αήττητος, έχοντας απολογισμό 3 νίκες και 3 ισοπαλίες, όντας ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το... οξύμωρο όμως της υπόθεσης είναι πως ο πρόεδρος του Τσικλητήρα Πύλου Τάσος Καραλής, αργά το απόγευμα που επικοινωνήσαμε μαζί του, δήλωσε άγνοια για την παραίτηση Κακαλέτρη!

Εν συνεχεία μας είπε πως επικοινώνησε με τον Νίκο Κακαλέτρη και πως δεν γίνεται δεκτή η παραίτηση του από τη διοίκηση! Ο κ. Καραλής θα κάνει προσπάθεια να πείσει τον σοβαρό τεχνικό να πάρει πίσω την παραίτησή του και εκτιμά πως θα τα καταφέρει. Κάτι αντίστοιχο πάντως είχε γίνει και πέρυσι στον Τσικλητήρα (όταν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα) και εν τέλει ο Νίκος Κακαλέτρης πείστηκε και συνέχισε κανονικά στην τεχνική ηγεσία.