Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 13:14

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Με Τσίκινη στον πάγκο για την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Με τον Σπύρο Τσίκινη στον πάγκο της θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής η Αναγέννηση Παραλίας.

Οι διοικούντες της καλαματιανής ομάδας συμφώνησαν την Τετάρτη το απόγευμα με τον εγνωσμένης αξίας τεχνικό και σήμερα θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και η πρώτη προπόνηση.

Ο Τσίκινης συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Μεσσήνιους προπονητές τα 15 τελευταία χρόνια, με θητεία σε αρκετές ομάδες. Ο νησιώτης τεχνικός έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα της πόλης του, τον Πάμισο τον οποίο έχει κοουτσάρει ακόμη και στη Γ’ εθνική, έχοντας πανηγυρίσει ανόδους.

Τελευταία του ομάδα ήταν πέρυσι ο Τέλλος Αγρας, ενώ ακόμη έχει καθίσει στους πάγκους του Απόλλωνα Πεταλιδίου, του Εθνικού Μελιγαλά (πήρε το πρωτάθλημα στην Α’ τοπική και την άνοδο στη Δ’ εθνική), του Ολυμπιακού Καλαμάτας και της Ανδρούσας. Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι στον πάγκο της “Μπάρτσας” ξεκίνησε ο Κώστας Στυλιανόπουλος, ενώ στο ματς με τον Α.Ο. Φαραί την ομάδα κατέβασε ο Παναγιώτης Πεφάνης. Συνεργάτης του Τσίκινη θα είναι ο Κώστας Καραμπάγιας, ο οποίος είχε τον ίδιο ρόλο και με τον Στυλιανόπουλο.

"Κλεισμένες" 4 μεταγραφές 

Παράλληλα οι διοικούντες της Αναγέννησης έχουν συμφωνήσει με τέσσερις ποδοσφαιριστές (από ομάδες Α’ και Α1 τοπικής) και οι μεταγραφές αυτές θα ανακοινωθούν με τη νέα χρονιά, όταν ξεκινά και η μεταγραφική περίοδος.
Επίσης συζητήσεις υπάρχουν και με άλλους 2-3 παίκτες εγνωσμένης αξίας, προκειμένου να δυναμώσει το ρόστερ.

Η πρόσληψη του Τσίκινη και οι επικείμενες μεταγραφές δείχνουν πως η Αναγέννηση Παραλίας θα πάει... δυνατά για την παραμονή στην Α’ τοπική.

Μετά από 12 αγωνιστικές είναι στην προτελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς (μια νίκη, μία ισοπαλία και 10 ήττες) και απέχει 6 βαθμούς από την 13η θέση που οδηγεί σίγουρα στην παραμονή.