Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 18:17

ΕΠΟ: "Η εκλεγείσα διοίκηση δεν εκφοβίζεται, δεν παραιτείται"

Γράφτηκε από τον

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστήριξε η διοίκησή της δεν εκφοβίζεται, ούτε παραιτείται μετά τη σφαίρα και την απειλητική επιστολή που εστάλη στον Βαγγέλη Γραμμένο.

Tρισέλιδη τρομοκρατική επιστολή η οποία συνοδευόταν από σφαίρα εστάλη το μεσημέρι της Πέμπτης (28/12) στα γραφεία της ΕΠΟ με αποδέκτη τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο. Η ομοσπονδία, μία μέρα μετά, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό, απερίφραστο και ομόθυμο τρόπο την απαράδεκτη και πρωτοφανούς -ακόμα και για τους εμπνευστές της- θράσους χθεσινή προσπάθεια τρομοκράτησης του Προέδρου της κ. Β. Γραμμένου.

Οι κρυπτόμενοι πίσω από την άθλια αυτή ενέργεια, οι οποίοι με τον τρόπο αυτόν φύτεψαν μια ακόμα σφαίρα στο ποδόσφαιρό μας, στοχεύουν προφανώς στην επιστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου στις παλαιότερες μεθόδους και πρακτικές.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η προσφάτως εκλεγείσα Διοίκηση τη ΕΠΟ δεν πτοείται, δεν εκφοβίζεται, δεν εκβιάζεται και πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να παραιτηθεί του σχεδίου εκσυγχρονισμού και χρηστής διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. ‎Η πλήρης εξυγίανση,‎ που τόσο ενοχλεί κάποιους, θα ολοκληρωθεί".

Πηγή: sport24.gr

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ