Σάββατο, 30 Δεκέμβριος 2017 12:55

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Προσπαθούν να κρατήσουν Κακαλέτρη

Γράφτηκε από τον

Χωρίς προπονητή παραμένει για δεύτερη μέρα ο Τσικλητήρας Πύλου μετά την ξαφνική παραίτηση του Νίκου Κακαλέτρη πριν την προπόνηση της Πέμπτης.

Ο 45χρονος τεχνικός έθεσε την παραίτηση του στη διοίκηση και δεν θέλησε να κάνει γνωστούς τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση, από τη στιγμή που η ομάδα έχει πολύ καλή πορεία στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής και βρίσκεται εντός στόχων.

Οι διοικούντες της Πυλιώτικης ομάδας και ειδικότερα ο πρόεδρος Τάσος Καραλής κάνουν προσπάθειες να πείσουν τον Κακαλέτρη να συνεχίσει, από τη στιγμή που είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από το έργο του τα τρία τελευταία χρόνια.

Για την ώρα πάντως ισχύει η παραίτηση του καλαματιανού τεχνικού, όμως χθες το βράδυ οι δύο άνδρες επρόκειτο να έχουν συνάντηση μήπως και... ξανακολλήσει το γυαλί.

Οι πιθανότητες δείχνουν να είναι μοιρασμένες, όμως όπως και να’ χει το ζήτημα προπονητής θα τελειώσει σήμερα για τον Τσικλητήρα Πύλου.

Είτε θα πειστεί ο Κακαλέτρης να ανακαλέσει την παραίτηση του είτε θα εμμείνει σε αυτή και η ομάδα της Πύλου θα αναγκαστεί να ψάξει για τον αντικαταστάτη του.

Χθες πάντως δεν έγινε προπόνηση τόσο επειδή δεν... υπάρχει προπονητής, αλλά και επειδή ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Πύλου είναι σε κακή κατάσταση εξαιτίας της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης.

Πρόθεση της διοίκησης είναι σήμερα να επιστρέψουν οι παίκτες στο γήπεδο, άσχετα αν την προπόνηση θα κάνει ο Κακαλέτρης ή κάποιος άλλος...

Φυσικά το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό με τον Πάμισο στη Μεσσήνη ματαιώθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως τόσο πριν τα Χριστούγεννα όσο και την Πέμπτη έγιναν πληρωμές από τη διοίκηση προς τους ποδοσφαιριστές και αυτό το θέμα έχει ομαλοποιηθεί.