Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2018 12:40

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Παίζουν την πρόκριση σήμερα οι νέοι με Ηλεία

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Παίζουν την πρόκριση σήμερα οι νέοι με Ηλεία

Τα τελευταία ματς της α’ φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων θα γίνουν σήμερα με τις Μεσσηνιακές ομάδες να υποδέχονται τις αντίστοιχες της Ηλείας.

Το ματς που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι αυτό των νέων που θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Η Μεσσηνιακή ομάδα μετρά 5 νίκες σε ισάριθμα ματς μέχρι τώρα είναι τρεις βαθμούς μπροστά από την ομάδα της Ηλείας.

Προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία ή ακόμη και με ήττα με 1-0 καθώς στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει με 2-1 στην Ηλεία. Αν οι Μεσσήνιοι χάσουν με 1-2 θα υπάρχει απόλυτη ισορροπία και μπαράζ ενώ η ομάδα του νομού μας θα τερματίσει δεύτερη αν χάσει με ένα γκολ διαφορά από σκορ 2-3 και πάνω ή αν χάσει με 2 ή περισσότερα γκολ. Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρωταθλήτριες ομάδες των 13 ομίλων, καθώς και οι δύο καλύτερες δευτεραθλήτριες από τους 12 πρώτους ομίλους, μιας και από τον 13ο όμιλο προκρίνεται απευθείας και η 2η της βαθμολογίας (προκρίνονται συνολικά στη β’ φάση 16 ομάδες). Ακόμη και ο δεύτερος του ομίλου μας θα έχει δηλαδή σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης.

Πριν το ματς των νέων θα γίνει το παιχνίδι των παίδων στις 12.30 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο. Ενα ματς που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Μεσσηνιακή ομάδα η οποία έχει νίκες σε 5 ματς και έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική.

Την αποστολή της ομάδας των παίδων απαρτίζουν οι Κώστας Ανδρώνης (Τέλλος Αγρας), Παναγιώτης Γουρνάς (Ερμής), Μιλτιάδης Δολαπτσής (Δαναός), Γιάννης Ηλιόπουλος (Δαναός), Παναγιώτης Λάππας (Τέλλος Αγρας), Δημήτρης Λάσκαρης (Ερμής), Κώστας Μαστορέας (Δαναός), Γιώργος Μούζος (Αίας), Εμανουέλ Μπομπότσι (Ακαδημία Πάμισος), Ηλίας Μπουρίκας (Δαναός), Φίλιππος Παπαθεοδωρίδης (Αίας), Στράτος Παπανικολός (Δαναός), Νίκος Παυλής (Καλαμάτα), Αναστάσιος Σακκάς (Αίας), Σμαράλντο Σάλλα (Καλαμάτα), Γιώργος Τσορόπουλος (Ερμής), Χρήστος Τσουμανης (Πατίστα), Αντώνης Φράγκος (Ερμής).

Την αποστολή της ομάδας των νέων απαρτίζουν οι Ανδρέας Ακριστινέι (Αίας), Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος (Τέλλος Αγρας), Βασίλης Αντωνόπουλος (Πατίστα), Δημήτρης Αρβανίτης (Δαναός), Γιάννης Βρυώνης (Δαναός), Ανδρέας Ζώτος (Καλαμάτα), Αλέξανδρος Καλύβας (Πράσινα Πουλιά), Κώστας Κοσμόπουλος (Πατίστα), Φώτης Κουμπαρούλης (Δώριο), Γιώργος Κωστέας (Αίας), Παναγιώτης Οικονομέας (Καλαμάτα), Σωτήρης Παπαγεωργακόπουλος (Ακαδημία Πάμισος), Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος (Αίας), Κώστας Παπαθεοδωρίδης (Αίας), Δημήτρης Σαρδέλης (Πατίστα), Παναγιώτης Σερπάνος (Δόξα), Μιχάλης Στυλιανόπουλος (Ομόνοια), Παρασκευάς Τσιγαρίδης (Καλαμάτα).