Τετάρτη, 03 Ιανουάριος 2018 13:04

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με Ελβιο Μάνα στον πάγκο την Κυριακή με Λεωνίδιο

Γράφτηκε από τον

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επέστρεψε από χθες η “Μαύρη Θύελλα” που την Κυριακή στις 3 μ.μ. θα υποδεχθεί το Λεωνίδιο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, της τελευταίας του πρώτου γύρου του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Στο πρώτο ματς του 2018 την Μεσσηνιακή ομάδα θα κοουτσάρει ο Ελβιο Μάνα, ο οποίος αναλαμβάνει προσωρινά χρέη προπονητή, μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Ζαλίκα. Ο έμπειρος τεχνικός έλυσε την συνεργασία του με την Καλαμάτα το περασμένο Σάββατο. Με τον Ζαλίκα στον πάγκο η Καλαμάτα είχε 4 νίκες και 6 ισοπαλίες σε 10 ματς πρωταθλήματος, είναι αήττητη στην Γ’ εθνική, αλλά πλήρωσε τις πολλές ισοπαλίες και βρίσκεται στην τρίτη θέση, έξι βαθμούς πίσω από τον Αστέρα Βλαχιώτη και δύο από τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο Ελβιο Μάνα, που γνωρίζει καλά το ρόστερ καθώς ήταν στο τεχνικό τιμ, θα είναι στον πάγκο την Κυριακή κόντρα στο Λεωνίδιο, το οποίο είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς μάλιστα ούτε ένα βαθμό!

“Δεν θα φύγει κανένας παίκτης”

Στο μεταξύ, η διοίκηση της Καλαμάτας με ανακοίνωση της τονίζει ότι δεν θα αποχωρήσουν παίκτες. “Ολοι οι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας μέχρι τέλους της σεζόν”, αναφέρει η ανακοίνωση με τα μέλη της διοίκησης να θεωρούν δεδομένο ότι θα υπάρξει διοικητική λύση ώστε αφενός να μείνουν οι ποδοσφαιριστές και αφετέρου να ενισχυθεί η ομάδα με 1-2 καλούς παίκτες.

“Πρέπει να συνεχιστεί το πρόγραμμα που έχει θέσει ο Σταύρος Παπαδόπουλος. Να μην φύγουν οι παίκτες, να γίνουν κάποιες μεταγραφές και να συνεχίσει η Καλαμάτα να έχει πρωταγωνιστικό στόχο”, δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τσάκωνας.

Εβδομάδα εξελίξεων στα διοικητικά

Συνεχίζονται οι επαφές των ανθρώπων της Καλαμάτας με τους Καλαματιανούς επιχειρηματίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν την ομάδα και υπάρχει η αισιοδοξία ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρχει δυνατότητα γενικής συνέλευσης και συγκρότησης νέας διοίκησης.

Θυμίζουμε ότι το σχήμα που ετοιμάζεται θα στηρίξει οικονομικά και ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο οποίος όμως δεν θα συμμετέχει στην διοίκηση της Καλαμάτας. Οι Δημήτρης Καπουλέας, Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, Ανδρέας Καλκαβούρας, Παναγιώτης Στάθης, Γιώργος Γκότσης, Αρις Χριστόφορος, ο πρώην παράγοντας Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης αλλά και ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Ράλλης είναι μερικοί από τους ανθρώπους που είτε έχουν δηλώσει πως θα βοηθήσουν είτε το σκέφτονται. Η συγκρότηση διοίκησης που θα έχει την στήριξη των παραπάνω ανθρώπων ή των περισσοτέρων εξ’αυτών, θεωρείται πολύ πιθανή.

Από εκεί και πέρα, το ενδεχόμενο μιας τελείως διαφορετικής διοίκησης, με άλλα πρόσωπα, εξετάζει ο Τάκης Βασιλόπουλος. Ο παράγοντας της Καλαμάτας μάλιστα έχει πει στα μέλη της διοίκησης πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει διαπιστώσει αν μπορεί να προχωρήσει η δική του πρόταση για διοίκηση και θα τους ενημερώσει σχετικά. Ουσιαστικά δηλαδή αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο διαφορετικές πιθανές λύσεις για διοικητική λύση στην Καλαμάτα.