Πέμπτη, 04 Ιανουάριος 2018 16:16

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Τέσσερις αμφίβολοι εν όψει Εράνης

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Τέσσερις αμφίβολοι εν όψει Εράνης

Με προβλήματα προετοιμάζεται η Ανδρούσα για το πρώτο ματς του 2018 με αντίπαλο την Εράνη.

Ο Χάρης Μουλαβασίλης υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης, ο Ηλίας Μαραγκούλιας είναι άρρωστος, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Γκούνης, Δασκαλάκης. Ο Νίκος Γεωργακλής θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα τους έχει στη διάθεσή του στα Φιλιατρά, με τις λιγότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει ο Μαραγκούλιας που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Γερμάνης

Στα θετικά είναι πάντως η επιστροφή του Παναγιώτη Γερμάνη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος (ρήξη χιαστών) και χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση. Ακόμα πάντως δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, αλλά η επιστροφή του μπορεί να θεωρηθεί ως εσωτερική μεταγραφή για το Ν. Γεωργακλή, που προσμένει να μπει η Ανδρούσα με το δεξί στο νέο έτος.

“Θα παίξουμε με μια ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες και καλούς μικρούς. Σεβόμαστε την Εράνη, αλλά δεν αλλάζει το σκεπτικό μας και θα μπούμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε τη νίκη”, το σχόλιο του νεαρού τεχνικού για τον αγώνα με την Εράνη, η οποία βρίσκεται στην 9η θέση μετά από 12 αγωνιστικές, έχοντας 10 βαθμούς λιγότερους από την Ανδριύσα, που φιγουράρει στην 4η θέση.