Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 13:56

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Να διευρύνει το αήττητο στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων λόγω των γιορτών, το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αρχίζει και πάλι την Κυριακή με την 11η αγωνιστική, που είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου στον 5ο όμιλο.

Ο Τσικλητήρας θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αναμετρηθεί με τον Παναρκαδικό (3 μ.μ.), ο οποίος βρίσκεται στην 5η θέση με 16 βαθμούς, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από την ομάδα της Πύλου, η οποία είναι όμως αήττητη έξι αγωνιστικές και για πρώτη φορά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το ζητούμενο είναι να διευρύνει το αήττητο και να μπει με το... δεξί στο 2018.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η διακοπή δεν κύλησε ήρεμα, μιας και υπήρξε η παραίτηση του Νίκου Κακαλέτρη.

Ο 45χρονος προπονητής επέστρεψε όμως την Τετάρτη στον πάγκο και φυσικά θα κοουτσάρει την ομάδα στο ματς με τον Παναρκαδικό.

Στην αποστολή για την Τρίπολη δεν θα βρίσκεται όμως ο Μπόρις Οντσβόνγκ, ο οποίος δεν προσέφερε τα αναμενόμενα (μόλις ένα γκολ) και έτσι η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον υψηλόσωμο επιθετικό. Αυτή δεν θα είναι και η μοναδική αποχώρηση, καθώς ο γκολκίπερ Μπροκάκης έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, ενώ όλα είναι ανοιχτά με τους Μούσα, Ακασού.

 Οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ θα γίνουν μετά το ματς της Κυριακής, μιας και η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές και με μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου ο Τσικλητήρας να ενισχυθεί και να μείνει για 2η σερί σεζόν στη Γ’ εθνική.