Παρασκευή, 05 Ιανουάριος 2018 17:05

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ντεμπούτο Τσίκινη αύριο με Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον

Για πρώτη φορά στον πάγκο της Αναγέννησης Παραλίας θα καθίσει αύριο Σάββατο ο Σπύρος Τσίκινης και ευελπιστεί το ντεμπούτο του να συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα.

Η “Μπάρτσα” θα αντιμετωπίσει στις 3 μ.μ. στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” τη Σπερχογεία στο πρώτο χρονικά ματς για το 2018 στην Α’ τοπική, μιας και τα υπόλοιπα 7 παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή.

Ο Τσίκινης καλείται να οδηγήσει την Αναγέννηση στην παραμονή και για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται και μεταγραφική ενίσχυση λόγω του ότι το ρόστερ έχει λίγους παίκτες. Οι όποιες προσθήκες όμως θα γίνουν μετά τον αγώνα με τη Σπερχογεία (υπάρχουν επαφές με αρκετούς παίκτες) και έτσι στο αυριανό παιχνίδι η Αναγέννηση θα παραταχθεί ουσιαστικά με σύνθεση ανάγκης, κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολο το έργο του νέου προπονητή. Να σημειωθεί ότι στον πάγκο ξεκίνησε το καλοκαίρι ο Κώστας Στυλιανόπουλος, ενώ στο ματς με τον Α.Ο. Φαραί την ομάδα κατέβασε ο Παναγιώτης Πεφάνης. Συνεργάτης του Τσίκινη θα είναι ο Κώστας Καραμπάγιας. Η Αναγέννηση έχει μόλις 4 βαθμούς μετά από 12 παιχνίδια και είναι προτελευταία, αλλά η διαφορά από την 13η θέση που οδηγεί στην παραμονή δεν κρίνεται απαγορευτική (έξι βαθμοί) με δεδομένο μάλιστα ότι δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο πρώτος γύρος.