Κυριακή, 07 Ιανουάριος 2018 21:20

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Α.Ε. Γαργαλιάνων!

Γράφτηκε από τον
Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Α.Ε. Γαργαλιάνων!

Πολύ δυνατά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η Αθλητική Ενωση Γαργαλιάνων που ενισχύθηκε στη μεσαία γραμμή και την άμυνα.

Οι “πράσινοι” των Γαργαλιάνων απέκτησαν τον Γρηγόρη Αναστασόπουλο (φωτό) και τον Γιώργο Παπανδρεόπουλο από τον συντοπίτη Τέλλο Αγρα και τον Μιχάλη Πλάγο που είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο ενάμιση χρόνο, με τελευταία του ομάδα να είναι ο Παπαφλέσσας Χώρας. Ασφαλώς η πιο ηχηρή μεταγραφή από τις τρεις είναι του Αναστασόπουλου, μιας και ο 29χρονος μέσος θεωρείται... πολυτέλεια για την Α1 τοπική. Ο Αναστασόπουλος εκτός από τον Αγρα, έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Εράνη και τον Μιλτιάδη και επιστρέφει στην ΑΕΓ μετά από 7 χρόνια.

Ο Παπανδρεόπουλος είναι 22 χρονών μεσοεπιθετικός που ανήκε στον Τέλλο Αγρα, χωρίς να αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα. Κι αυτός επιστρέφει στην ΑΕΓ μετά από 5 χρόνια.

Οσο για τον Πλάγο είναι 36 χρονών κεντρικός αμυντικός που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες και προσθέτει εμπειρία στα μετόπισθεν.

Η μεταγραφική ενίσχυση για την Α.Ε. Γαργαλιάνων θα συνεχιστεί μιας και σκοπός είναι να καλυφθούν τα όποια κενά υπήρχαν στο ρόστερ και η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην Α1 τοπική κατηγορία.