Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 17:03

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 1-0: Τέταρτη σερί νίκη

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 1-0: Τέταρτη σερί νίκη

 

Την 9η φετινή νίκη του και 4η σερί πανηγύρισε χθες το Διαβολίτσι απέναντι στο Ασπρόχωμα, και συνεχίζει στην 3η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας μόλις μια ήττα σε 13 αγωνιστικές από τον πρωτοπόρο Πάμισο.

Ο ΑΟΔ πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ με κεφαλιά του Βορίλα στο 17’, έπειτα από σέντρα του Ζάκκα. Το Ασπρόχωμα πάλεψε μέχρι τέλους για το θετικό αποτέλεσμα και έχασε ευκαιρία στο 90’ με τον Κουραμπά, ενώ νωρίτερα στο 85’ ο Τσουκαλάς είχε αστοχήσει σε τετ-α-τετ για τους γηπεδούχους.

Το ματς δεν είχε πάντως πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και το γκολ του Βορίλα ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά και υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στην 8η φετινή ήττα. Το θετικό για το Ασπρόχωμα είναι ότι ηττήθηκαν και οι ομάδες της ουράς και έτσι διατήρησε τη διαφορά των 4 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς τον Αντωνόπουλο και την Τσουκάλη.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μαυροειδάκος, Εμμανουήλ, Παπαγεωργίου, Μπαλόπουλος, Ηλιόπουλος, Κρεμύδας (46’ Παπαδόγιαννης), Τσώνης (65’ Ντουμάνι), Ζάκκας Κουλόπουλος (80’ Τσουκαλάς), Βορίλας (55’ Βουρνάς)

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς, Στ. Χρονόπουλος, Αρ. Ηλιόπουλος, Παπανικολόπουλος, Λούτα, Μουράτι (80’ Παχτίτης), Χριστόπουλος, Μπεκιάρης, Κουκούτσης, Γυφτέας (25’ λ.τρ. Ι. Σακκάς), Κουραμπάς.