Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 15:21

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ετοιμάζεται για το τρίτο σερί εκτός έδρας ματς στη Βάρδα!

Γράφτηκε από τον

Ο Τσικλητήρας Πύλου προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναρκαδικού με 1-0 και η ψυχολογία στις τάξεις του είναι ανεβασμένη.

Η Μεσσηνιακή ομάδα είναι αήττητη τις 7 τελευταίες αγωνιστικές και πλέον είναι δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Φυσικά η υπόθεση παραμονή δεν έχει κριθεί ακόμη με τον τεχνικό του Τσικλητήρα Νίκο Κακαλέτρη να υπενθυμίζει στους παίκτες του και στον κόσμο ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη: “Τα θετικά αποτελέσματα μας δίνουν ψυχολογία και θετική ενέργεια για την συνέχεια. Ομως πατάμε στη γη. Ξέρουμε ότι η συνέχεια είναι δύσκολη, όσο κερδίζουμε το πιστεύουμε και περισσότερο αλλά χρειάζεται πολύ προσπάθεια ακόμη για να πετύχουμε το στόχο μας”, τονίζει ο Καλαματιανός τεχνικός. Ο Τσικλητήρας συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας, ένα ματς που είναι το τρίτο σερί εκτός έδρας (μετά από Πανηλειακό και Παναρκαδικό)!

Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Ακης Χατζηδάκης λογικά θα αγωνιστεί απέναντι στη Βάρδα κάνοντας το ντεμπούτο του, αφού αναμένεται να εκδοθεί το δελτίο του. Αλλωστε δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος γκολκίπερ, μιας και ο Νίκος Κόκκαλης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος. Εκτός μάχης έχει τεθεί ακόμη και ο Πύλιος που και αυτός είναι τιμωρημένος.