Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 18:11

Μπαστακός: «Ελεύθερος σε μερικές ημέρες»

Γράφτηκε από τον
Μπαστακός: «Ελεύθερος σε μερικές ημέρες»

Ο Μεσσήνιος φορ του Ατρόμητου σχολίασε πως σύντομα θα αποχωρήσει από την ομάδα του Περιστερίου.

Ελεύθερος θα μείνει σε μερικές ημέρες ο "δικός μας" Μιχάλης Μπαστακός και ο νεαρός φορ μίλησε στον «Arena 89,4»  για το μέλλον του. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 

Για την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Ατρόμητο:  «Τις επόμενες μέρες θα τελειώσει το θέμα. Τυπικά είμαι παίκτης του Ατρομήτου ακόμη, αλλά σε λίγες μέρες θα είμαι ελεύθερος».

Για το ότι ακούστηκε το όνομα του για τον Άρη: «Οι πιθανότητες λιγοστεύουν. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση αλλά είναι δύσκολο, δεν φαντάζει πολύ πιθανό».

Για τον λόγο που δεν ευόδωσαν οι συζητήσεις με τον Άρη: «Γίνεται αυτό, επειδή ακόμη είμαι παίκτης του Ατρομήτου. Ανήκω ακόμη εκεί, δεν θέλω να συζητάω με άλλες ομάδες ακόμη».

Για την ολοκλήρωση του κύκλου του στον Ατρόμητο και το αν περίμενε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες: «Το περίμενα πολύ με βοήθησε το πέρασμα μου από τον Ηρακλή. Μεγάλωσα γρήγορα στον Ηρακλή, πήγα παιδάκι και έφυγα άντρας, πήρα ευθύνες, έπαιζα κάθε Κυριακή τελικούς. Δούλεψα πολύ στον Ατρόμητο, απλά ο προπονητής έκρινε ότι δεν θα παίζω»

Για την περσινή χρονιά με τον Ηρακλή και το πως έσωσαν την ομάδα: «Εμείς το πιστεύαμε πολύ, είχαμε και τον κόσμο να μας στηρίζει. Το κλίμα ήταν πολύ καλό παρά τις όποιες δυσκολίες».

Για τον αν σκέφτεται να επιστρέψει στον «Γηραιό»: «Κάποια στιγμή ναι, θα επιστρέψω! Εξάλλου δεν έχω πει αντίο στην ομάδα. Πέρασα πολύ ωραία και το εκτιμώ πολύ αυτό».

 Για τις φήμες για Τουρκία και αν το σκέφτεται να αγωνιστεί στο εξωτερικό: «Ακόμη δεν έχω σκεφτεί τι θέλω. Περιμένω τις εξελίξεις με τον Ατρόμητο. Μετά βλέπουμε».

Πηγή: gazzetta.gr