Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018 20:23

Μένει Λιβαδειά ο Αλεξέας – Αλλάζει ο διαιτητής στο Εθνικός – Πανθουριακός!

Γράφτηκε από τον

Δέκα λεπτά μόνο αγωνίστηκαν ο Λεβαδειακός με τον Παναθηναϊκό σήμερα στο γήπεδο της Λιβαδειάς, μιας και η έντονη βροχόπτωση είχε μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο σε... λίμνη.

Ετσι ο διαιτητής Ευαγγέλου αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Η αναμέτρηση που είναι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή (14/1) την ίδια ώρα (19.30) και από το λεπτό που διακόπηκε, όπως ορίζει σαφέστατα ο ΚΑΠ στο άρθρο 21 με τίτλο μη τέλεση ή αναβολή αγώνα. Αυτή η αναβολή επηρεάζει όσο και αν μοιάζει... απίστευτο και την Α’ τοπική Μεσσηνίας...

Κι αυτό διότι πρώτος βοηθός στο ματς της Λιβαδειάς ήταν ο Ηλίας Αλεξέας που έχει οριστεί από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας να σφυρίξει το Κυριακάτικο ματς Εθνικός Μελιγαλά – Πανθουριακός! Ο έμπειρος ρέφερι όμως αύριο θα βρίσκεται στη Λιβαδειά, οπότε η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ, θα αναγκαστεί να τον αλλάξει και να ορίσει άλλον διαιτητή! Και όλα αυτά για ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι, με τον δεύτερο της βαθμολογίας Πανθουριακό να δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα.