Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 15:54

ΕΡΑΝΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-0: Μοιρασιά στα Φιλιατρά λόγω Ντουγέρογλου

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-0: Μοιρασιά στα Φιλιατρά λόγω Ντουγέρογλου

Χωρίς νικητή, αλλά και γκολ ολοκληρώθηκε το τριφυλιακό ντέρμπι ανάμεσα στην Εράνη και τον Τέλλο Αγρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά ο... Φιλιατρινός πορτιέρο των φιλοξενούμενων Θοδωρής Ντουγέρογλου βρέθηκε σε καλή μέρα και κράτησε το μηδέν. Συγκεκριμένα, έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ το φάουλ του Βλαχόπουλου στο πρώτο μέρος, απέκρουσε το σουτ του Παπαγεωργίου στο δεύτερο και στο 90’ έκανε τρομερή απόκρουση σε σουτ του Δημητρακόπουλου. Στην εξέλιξη της φάσης ο Βλαχόπουλος σκόραρε στην επαναφορά, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από το βοηθό Κομπιλίρη και το γκολ δεν μέτρησε. Ακόμα η Εράνη είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με το Δημητρακόπουλο να πλασάρει άουτ από πολύ κοντά. Από την άλλη πλευρά ο Τέλλος Αγρας, που ήθελε περισσότερο να διαφυλάξει τα μετόπισθεν, απείλησε στο 54’ με τη σέντρα σουτ του Πότση που βρήκε στο πάνω μέρος του δοκαριού και στο 90’ με την κεφαλιά του Διακουμή (από κόρνερ του Παπαθεοδώρου), όπου ο Λυμπερόπουλος έκανε εντυπωσιακή απόκρουση.

Το ματς διαιτήτευσε ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Κομπιλίρη.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Μπουρδέκας, Νικολακόπουλος, Πέππας, Αλεβίζος, Μπεγέτης, Παπαγεωργίου, Π. Χρονόπουλος (72’ Μεϊντάνης), Δημητρακόπουλος, Σταματόπουλος (60’ Παπαδήμος), Βλαχόπουλος.

 

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Πότσης, Ερέκι, Γεωργόπουλος, Λ. Ν. Ανδρώνης, Λ. Χ. Ανδρώνης, Παπαθεοδώρου, Τζανετέας, Διακουμής (85’ Αλεξανδρόπουλος), Γεωργιόπουλος (81’ Μπούμπα), Μπαρσελό (65’ Κοντογόνης).