Δευτέρα, 15 Ιανουάριος 2018 18:25

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ 6-0: Με εντυπωσιακή νίκη παρέμεινε στην κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ 6-0: Με εντυπωσιακή νίκη παρέμεινε στην κορυφή

Παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο ο Εθνικός Καλαμάτας κέρδισε εύκολα με 6-0 τη Νίκη Τραγανού σε αγώνα που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο Ασπροχώματος.

Ηταν η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς για την ομάδα της Καλαμάτας που παραμένει στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής γυναικών.

Η Καλαματιανή ομάδα από το ξεκίνημα του αγώνα μπήκε δυνατά και δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι. Μάλιστα έδειξε τις προθέσεις της από το ξεκίνημα σχεδόν της αναμέτρησης, καθώς στο 6ό λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με τη Φιλιανδριανού και 10 λεπτά μετά η Βουτσά που επέστρεψε στην ενεργό δράση σημείωσε το 2-0. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, καθώς από την μία δεν επέτρεψαν στην αντίπαλη ομάδα να απειλήσει την εστία της Δημητρακοπούλου αρχικά και στη συνέχεια της Τσιγάρου και επιθετικά δημιούργησαν πολλές φάσεις, ενώ σημείωσαν και άλλα 4 γκολ, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση.

Τα γκολ

Στο 6' η Μαυροειδή με μπροστινή μπαλιά τροφοδότησε την Φιλανδριανού, που απέφυγε την Μαραζιώτη μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 16' η Βουτσά έγινε αποδέκτης της μπάλας και από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής γύρισε προς την εστία και με φαλτσαριστό σουτ την έστειλε στο αριστερό "Γ" της εστίας της Π. Καραβέλα πετυχαίνοντας το 2-0.

Στο 38' η Καλύβα με μακρινό σουτ και αφού η μπάλα “έσκασε” στο έδαφος στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα, αιφνιδιάζοντας την Π. Καραβέλα, η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έτσι έγινε το 3-0, που ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου. Στο 50' η Φιλανδριανού ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από την Γεωργοπούλου και η διαιτητής Μαρία Κωτσονούρη σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Η Μαυροειδή το εκτέλεσε εύστοχα και σημείωσε το 4-0. Στο 59' η Φιλανδριανού μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή "έκοψε" την μπάλα στη Βουτσά η οποία με σουτ από τη μικρή περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 67' η Μαυροειδή από το ύψος του πέναλτι σχεδόν έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας της Π. Καραβέλα και διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Εύκολο έργο είχε η διαιτητής Μ. Κωτσονούρη και οι βοηθοί διαιτητές Χρ. Σαββούρας, Ν. Παναγιωτάκος και οι τρεις από την ΕΠΣ Λακωνίας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δημητρακοπούλου, Σπηλιοπούλου, Καλύβα, Πουλακίδα, Λεμπέση (46' Χαρλέπα), Κομινάκη (60' Τσιγάρου), Βουτσά (68' Σαούτη), Τσαμπούκου (53' Παναγιωτακοπούλου), Φιλανδριανού, Μαυροειδή, Γιαννοπούλου.

ΝΙΚΗ: Π. Καραβέλα, Παναγιωτοπούλου, Θ. Καραβέλα, Μαραζιώτη, Τριτάρη (46' Γεωργιοπούλου), Γεωργοπούλου, Θεοδωροπούλου (68' Κριθαρά), Μάστορα (28' Πασπαλιάρη), Σπήλιου, Κωστοπούλου, Μπουσδούκου.