Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 16:36

ΠΑΜΙΣΟΣ: Να κρατήσει το προβάδισμα εν όψει του ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Να κρατήσει το προβάδισμα εν όψει του ντέρμπι

 

Την 7η νίκη μακριά από τη Μεσσήνη και την 12η στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής πανηγύρισε το Σάββατο στον Πύργο Τριφυλίας ο Πάμισος απέναντι στο Μιλτιάδη (0-5) και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου.

Οι πρωτοπόροι παρότι αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στην 11άδα, κέρδισαν εύκολα και διατηρούν το προβάδισμα των 4 βαθμών από τον δεύτερο Πανθουριακό.

Το ζητούμενο πλέον για τον αήττητο Πάμισο είναι να φύγει νικητής την Κυριακή και από τους Γαργαλιάνους, ώστε να υποδεχτεί με αέρα 4 βαθμών τον Πανθουριακό στο ντέρμπι κορυφής της 16ης αγωνιστικής. Ο βαθμός δυσκολίας βέβαια με τον Τέλλο Αγρα θα είναι μεγαλύτερος σε σχέση με το ματς με τον Μιλτιάδη, αλλά οι Νησιώτες είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Επιπλέον ο Αλέξης Μαντζούνης είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει το Σάββατο τους Αντωνόπουλο, Ηλιόπουλο, Φιλόπουλο, Μπερερή, ενώ οι Αριστομενόπουλος και Καραγιάννης αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο.

Για ένα ακόμα παιχνίδι απουσίασε ο Κάνιστρας που έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου, αλλά αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα. Εκτός παραμένει ο Πανταζόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.