Τρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 17:30

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Παραμένει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου

Γράφτηκε από τον

 

Οπως με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, έτσι και με τον Εθνικό ο Πανθουριακός σκόραρε στο 94’ και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου στην Α’ τοπική.

Και στα δύο παιχνίδια ο σκόρερ της τελευταίας στιγμής ήταν ο Γιώργος Μουλιάτος, με τη διαφορά ότι στο Μελιγαλά έδωσε τους τρεις βαθμούς (0-1), ενώ κόντρα στον Απόλλωνα έσωσε το βαθμό (2-2), μιας και οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με 0-2. Ετσι ο Πανθουριακός παραμένει 4 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Πάμισο με τον οποίο θα αναμετρηθεί σε 12 μέρες στη Μεσσήνη σ’ ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά.

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος είναι πάντως προβληματισμένος για το γεγονός ότι η ομάδα του χάνει πολλές ευκαιρίες.

“Δεν θα μας χαμογελά κάθε φορά η τύχη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα τελειώματα των φάσεων. Αξίζαμε όμως 100% τη νίκη στο Μελιγαλά παρότι πήραμε το ματς στις καθυστερήσεις. Είχαμε την πλήρη κυριαρχία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Μας προβληματίζει όμως η επιθετική δυστοκία”, λέει ο προπονητής του Πανθουριακού, ο οποίος προσμένει η ομάδα του να γίνει καλύτερη, με δεδομένο ότι λύνονται τα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, οι Μπιτσάνης και Χρήστος Τρίψας πήραν χρόνο συμμετοχής στο Μελιγαλά, ενώ κόντρα στο Μιλτιάδη το Σάββατο αναμένεται να είναι διαθέσιμος και ο Δημητρακόπουλος. Ως εκ τούτου ο φιλόδοξος σύλλογος θα αγωνιστεί μετά από καιρό πάνοπλος κόντρα στον ουραγό της Α’ τοπικής.